📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ePeeL napisał/a:
Jak już to bym sięgnął po Rage Against The Machine. Chłopaki z Tomem Morello (jeden z moich ulubionych gitarzystów) mieli całkiem duży wpływ na scenę rapcore'ową. Jednakże moje klimaty są gdzie indziej NOFX, The Descendents, nawet Blink 182 brzmi moim zdaniem lepiej niż to ciężkie napierdalanie i darcie mordy. Jakoś punk mi bardziej podchodzi, ale mówię - kwestia gustu.;d
Piwo za wymienienie blinka
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
najbardziej gimbusiarski i pseudometalowy zespół na świecie
@kubenB
en.wikipedia.org/wiki/Postscript - najpierw ugruntuj swoją 'wiedzę', którą nabywają dzieci w podstawówce, a potem mnie pouczaj. Zrób przysługę dla świata i wykonaj opóźnioną skrobankę - wątpię, że masz 22 lata, 12 lat to też odpowiedni czas, żeby zabić się łyżeczką.
en.wikipedia.org/wiki/Postscript - najpierw ugruntuj swoją 'wiedzę', którą nabywają dzieci w podstawówce, a potem mnie pouczaj. Zrób przysługę dla świata i wykonaj opóźnioną skrobankę - wątpię, że masz 22 lata, 12 lat to też odpowiedni czas, żeby zabić się łyżeczką.
Ryxhn napisał/a:
Blinki moje ulubione, ale muzycznie prezentują się słabo
Ryxhn napisał/a:
Serio? zawsze zastanawiałam się, jak to się może komuś podobać. Taki pseudo-punkowy boysband z niewiele wnoszącymi tekstami, słabą muzyką a wszystko to w otoczce typowego, hamerykańskiego "wspaniałego" życia i komediami z humorem poniżej jakiegokolwiek poziomu typu american pie na czele.
Jak już pod mój komentarz zlecą się wszyscy "znafcy" co zaczną pruć swoje dupsko i pierdolić, że pewnie słucham disco polo albo jestem brudasem przyzwyczajonym to darcia mordy w mikrofon, to od razu zaznaczę, że w każdym gatunku znajdzie się coś wartościowego (oprócz polskiego rapu, disco polo i gówna które puszczają w radio),
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów