strach się bać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zamachowiec samobójca dalekiego zasięgu
Ale nawet z takim sprzętem maja lepsze wyposażenie niż nasza armia.
łysa_pała napisał/a:
Gadasz głupoty nieznając faktówAle nawet z takim sprzętem maja lepsze wyposażenie niż nasza armia.
Allach akbar!!!!
Idea całkiem niezła, tylko wykonanie do dupy. Jakby to zamontowali na pace samochodu ciężarowego to powstałaby całkiem groźna machina wojenna.
Dla nieobczajonych:
Cały pomysł wzorowany na Radzieckiej Katiuszy skonstruowanej w 1941 r. Wyrzutnie rakietowe zgrupowane były w dywizjonach (4 wyrzutnie), brygadach i dywizjach. Brygada artylerii rakietowej w czasie odpalania jednej salwy, co trwało 7 - 10 sekund, mogła wystrzelić do 1152 pocisków, a dywizja - 3456 pocisków.
Więcej na Wikipedii.
Dla nieobczajonych:
Cały pomysł wzorowany na Radzieckiej Katiuszy skonstruowanej w 1941 r. Wyrzutnie rakietowe zgrupowane były w dywizjonach (4 wyrzutnie), brygadach i dywizjach. Brygada artylerii rakietowej w czasie odpalania jednej salwy, co trwało 7 - 10 sekund, mogła wystrzelić do 1152 pocisków, a dywizja - 3456 pocisków.
Więcej na Wikipedii.
Zawsze przy hamerykańskich filmach z podobnymi efektami myślałem sobie - a mogliby mi dać taki wozik.. Od dziś zacznę myśleć inaczej..Talibowie, dajta taki wozik! I tak się zniszczy..
hehehe system jednorazowy raczej
chyba zapomniał wyjebać plastykowy baniak z benzyną z palety
Turcy przechwycili sprzęt wojskowy z ruskiego samolotu lecący do Syrii, zbiegiem czasu jak im się uda zgromadzić sprzęt od ruskich to wygraną mają w kieszeni.
@Up
Spasuj, już nikt nie wierzy w "przechwycili"... Od Ruskich i USA cały bliski skup najzwyczajniej odkupuje.
A teraz zabawny fakt! Gdyby odciąć dostawy broni z wspomnianych krajów do arabolandii to nie było by wojen. O dziwo to samo dzieje się z Afryką Tylko pinjonżków by nie było... Wojna to zajebisty biznes dla każdego
Spasuj, już nikt nie wierzy w "przechwycili"... Od Ruskich i USA cały bliski skup najzwyczajniej odkupuje.
A teraz zabawny fakt! Gdyby odciąć dostawy broni z wspomnianych krajów do arabolandii to nie było by wojen. O dziwo to samo dzieje się z Afryką Tylko pinjonżków by nie było... Wojna to zajebisty biznes dla każdego
taka tam jednorazówka
PiranNinja napisał/a:
@Up
W wypowiedzi kasyna na kilometr zawiało ironią.
stać ich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów