📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Kurde jak to działa?
Kury mają w głowach żyroskop. Ot, cała tajemnica
Już się nie mogę doczekać . Kupujesz samochód i w opcji masz do wyboru: koguta, muchę i Afroamerykanina. I się zastanawiasz , jaki system antykolizyjny będzie lepszy.
Chcę Ci powiedzieć, że i ty masz "coś takiego" tyle że w samych oczach. Ruszanie tak wielką głową, jaką jest ludzka, byłoby bardzo niewydajne.
widziałem w jednym programie że któraś wytwórnia filmowa zatrudniła takiego kuraka do nagrywania właśnie takich stabilnych ujęć, np podczas pościgu motorówką i żeby się tam nie czepiali ci zieloni z grinpisu to ten kurak dostawał dobre wynagrodzenie za to, że sobie tam jadł najlepsze ziarna i robaki w chacie i miał dużo złotych gadżetów w sumie fajna sprawa
Ptaki mają niezwykle rozwiniętą część mózgu zwaną móżdżkiem która to właśnie odpowiada za kontrolę motoryczną. Jeśli musisz przemieszczać się lataniem to coś takiego jest bardzo potrzebne. Kury zazwyczaj nie latają ale zostało im to w spadku po latających przodkach.
Ale macie problem. Kura ma wszczepionego gimbala. Proste jak drut
Up.
Nie znacie się.
Cała tajemnica w tym, że gościu wsadził kurze palec w dupę i steruje tym palcem.
Nie znacie się.
Cała tajemnica w tym, że gościu wsadził kurze palec w dupę i steruje tym palcem.
T3RMINATOR napisał/a:
... kurzą głowę. Kurde jak to działa?
To jest jakieś dawne nowe coś od Mercedesa. Kiedyś nawet było o tym w TV. Mam nawet dokument o tym.
Proszę
i kolejny ściśle ze sobą związany. Rzekłbym nawet, że to riposta nań
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów