Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale powiedzmy sobie szczerze... jaki promil społeczeństwa takiej powiedzmy Polski będzie miało do czynienia z krakusem?
Takie treningi średnio mają sens, tak samo jak np kung fu czy coś podobnego. Ludzie uczą się sekwencji ruchów, ich partner w ćwiczeniu grzecznie stoi i pozwala sobie robić dźwignie i inne rzeczy, które ćwiczącemu przyjdą do głowy. Szkoda, że w rzeczywistości napastnik nie będzie chciał grzecznie stać tylko się będzie miotał i chciał trafić ofiarę za wszelką cenę :p
Chyba nigdy nie ćwiczyłeś niczego... To tak jak np: w Kyokushin, napierdalasz w powietrze nogą przez pół godziny, ale po to właśnie, żebyś miał w awaryjnej sytuacji odruch bezwarunkowy..., ale może się nie znam...
Takie treningi średnio mają sens, tak samo jak np kung fu czy coś podobnego. Ludzie uczą się sekwencji ruchów, ich partner w ćwiczeniu grzecznie stoi i pozwala sobie robić dźwignie i inne rzeczy, które ćwiczącemu przyjdą do głowy. Szkoda, że w rzeczywistości napastnik nie będzie chciał grzecznie stać tylko się będzie miotał i chciał trafić ofiarę za wszelką cenę :p
"Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno kopnięcie"-Bruce Lee
No,no a niech spróbuje kozak się obronić przed prawdziwym atakiem przy użyciu broni białej- youtube.com/watch?v=U7auscbtCqo napastnik wpada w szał i wali na oślep a nie czeka na techniczną walkę.
na filmiku pokazali tylko promil szkolenia systemy
większość wojskowych i policyjnych szkoleń sztuk walki jako podstawę zakłada "kontrolę sytuacji" a to oznacza m.in. nie stawanie plecami lub zbyt blisko uczestników danej sytuacji (nie tylko potencjalnych przeciwników).
Zresztą na filmie bardzo dobrze widać że grubasek praktycznie nigdy nie traci kontaktu wzrokowego z całym ciałem przeciwników.
Coś Ci się kawałki popieprzyły. Od 2:57 leci Hollywood Undead - Been to Hell koleżko.
Racja... Upsss...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów