kiepski z ciebie obserwator, bo piszę na różne tematy,
a jakbyś nie zauważył to nie ja pierwszy poruszam w dyskusjach tematy polityczne lub katolickie
jednak
ubliżanie trollom to pasja
a co, należysz do nich
Po pierwsze, jeszcze w autobusie patrzyłem w przód, widzę ciężarówka jedzie, 5km/h (bo zakręt).
Dwa, idę na to przejście, które jest świetnie przemyślane (ZA autobusem! - tak jak przebiegł dzieciak z filmiku).
Trzy dochodzę do środka przejścia, wystawiam rękę przed siebie, żeby mnie kierowca zobaczył, chuj nie dość, że się nie zatrzymał, to jeszcze mi faka pokazał...
Taką sytuację mam 9/10 razy odkąd jest objazd. Raz nawet babsztyla z nosem w telefonie złapałem, bo by się wpieprzyła na maskę osobówki. Szkoda osobówki.
[EDIT] Aż odpaliłem painta, żeby zobrazować.
Zgadzam się jak najbardziej, zimne dla szofera.
Natomiast chuj w dupę rodzicom gówniarza, za nie nauczenie poruszania się po drodze... Nie kumam tego, jak można nie przetłumaczyć dziecku, że z za autobusu, ciężarówki, walca kurwa się nie wychodzi, bez sprawdzenia... No chyba, że to ci postępowi, masz pierwszeństwo... gówno masz, w najlepszym przypadku nogi połamane jak trafisz na kogoś, kto co najwyżej powinien taczką jeździć...
A nie przyszło ci pało do łba, że rodzice nauczyli, ale bachor i tak robi po swojemu?
Facet miał szczęście bo Norwegia to jest tak popierdolony kraj że za przekroczenie prędkości można tam dostać dożywocie
Dlaczego popierdolony? Bardzo słusznie. Niejeden już udowodnił, że samochód potrafi być bardziej zabójczy niż karabin. Jak zaczniesz się posługiwać karabinem wbrew przepisom i napierdalać w kierunku przypadkowych ludzi to pewnie nie będziesz zdziwiony, ze cię czeka wiele lat odsiadki, co? Więc dlaczego miałoby być "popierdolone", że za stwarzające zagrożenie dla innych posługiwanie się pojazdem też takiego delikwenta zamkną do pierdla?
Facet miał szczęście bo Norwegia to jest tak popierdolony kraj że za przekroczenie prędkości można tam dostać dożywocie
Tak kurwa, a za świadome zabójstwo blisko 80 osób 21 lat.
A nie przyszło ci pało do łba, że rodzice nauczyli, ale bachor i tak robi po swojemu?
Czyli jednak go nie nauczyli...
Racja, ja np. wożę w bagażniku kilka czarnych worków 240 litrów żeby chociaż przykryć delikwenta, który mi wlezie bezmyślnie pod koła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów