📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Browarów kilka dla szofera za refleks a dla gówniaka... Karma wraca.
Każdy, ale to każdy kierowca powinien być przygotowany na taką sytuację podczas przejeżdżania obok stojącego autobusu.
Ten był przygotowany, zwolnił i dlatego zdążył wyhamować.
Piwo dla kierowcy. Brawo.
TT4 napisał/a:
Browarów kilka dla szofera za refleks a dla gówniaka... Karma wraca.
Jod123 napisał/a:
Każdy, ale to każdy kierowca, powinien być przygotowany na taką sytuację podczas przejeżdżania obok stojącego autobusu.
Zgadzam się jak najbardziej, zimne dla szofera.
Natomiast chuj w dupę rodzicom gówniarza, za nie nauczenie poruszania się po drodze... Nie kumam tego, jak można nie przetłumaczyć dziecku, że z za autobusu, ciężarówki, walca kurwa się nie wychodzi, bez sprawdzenia... No chyba, że to ci postępowi, masz pierwszeństwo... gówno masz, w najlepszym przypadku nogi połamane jak trafisz na kogoś, kto co najwyżej powinien taczką jeździć...
Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
marka ciągnika miała najwieksze znaczenie w tym filmiki
piwo dla kierowcy i bak diesla dla inżyniera który zaprojektował hamulce do tej ciężarówki
Piękne. Piękne hamowanie, dobry refleks kierowcy no i młody częściowo się zrehabilitował spierdalając przed ciągnikiem.
Dziwi mnie brak opiekuna kontrolującego "rozejście" bachorów. U nas już są, a tam?
Dziwi mnie brak opiekuna kontrolującego "rozejście" bachorów. U nas już są, a tam?
Znając ten spierdolony kraj, to pewnie kierowcę obciążyliby stuprocentową winą za wypadek.
U nas byłaby tragedia w tym momencie, bo nikt, nikt kurwa nie jeździ przepisowo. A w Norwegii rzadko kto przekracza prędkość, bo to boli mocno po kieszeni później.
tak naprawdę to pewnie automat, współczesne czujniki wykrywania obiektu przed pojazdem, niemniej
gówniak uratowany
jak nie dziecko lewych zjebów to nawet fajnie
gówniak uratowany
jak nie dziecko lewych zjebów to nawet fajnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów