Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludomir 2014-03-02, 22:21 83
Polska jest jednym z pionków tej gry.
Zgłoś
spiceman 2014-03-02, 22:29 9
Nasi politycy dopiero uczą się grać w warcaby
Zgłoś
davinci666 2014-03-02, 22:56 9
Up
Nasi politycy to mogą co najwyżej tam posprzątać po meczu ...
Zgłoś
v................5 2014-03-02, 23:08 4
Nasi politycy przegrali by nawet w kapsle z Putinem , nadają się do tarcia chrzanu jedynie , zrobi co chce - gorzej jak tatarzy się wkórwią - może to się odbić na naszych plecach więc ludziska szykujcie pałki i co tam macie ukraińcy nie będą czekać powędróją na wschodnie połacie Polski , ja się pakuje z Kołobrzegu jestem ale sam granic Polski będe bronił. Tak mi do pomóż BÓG
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-02, 23:17 19
Każdy gra tak jak umie

Zgłoś
brudny 2014-03-02, 23:23 6
Polska jest bardziej aktywna w tym konflikcie niż cała UE, czy to dobrze czy źle to się dopiero okaże. Więc nie zarzucajcie bierności bo to nieprawda. Polska jest częścią NATO więc teoretycznie jakąś siłę przebicia ma. NATO chcę wysłać na granicę Polsko- Ukraińską swoje wojska więc jesteśmy dosyć istotni w tym konflikcie a na pewno poniesiemy (z racji sąsiedztwa) konsekwencje). Oby naszych granic konflikt nie przekroczył.

voyager1975, Dopomóż to jedno słowo.
Zgłoś
v................5 2014-03-02, 23:34
Piszesz o konsekwęcjach politycznych czy finansowych ? Kolego ja pisze o osobach - o każdym jednym człeku który dostanie 30 gramową kulke ... to nie są żarty i nie jałowa dyskusja to jest już wojna na naszych granicach, i Dopomóż -dzięki mam wikipedie ale piszę tak jak umię nie trza mi pomocnika chyba zrozumiałeś
Zgłoś
Zygzaq 2014-03-02, 23:40 1
Się śmiejecie z Putina, on ma jaja na miejscu, w przeciwieństwie do wielu innych (w tym naszych) polityków.

Uprzedzając zjebane komentarze hejterów w stylu "skąd wiesz, sprawdzałeś":
O tych jajach to ja w przenośni mówiłem.
Zgłoś
Seta666 2014-03-03, 0:03 6
Zabrakło jeszcze donka jak jedzie szmatą podłogę
Zgłoś
NecroVision 2014-03-03, 0:21 4
Donek wypierdoliłby pionek o nazwie "Polska" na podłogę, nasrał na niego i wypiął dyspko, aby go reszta...
Zgłoś
swampman 2014-03-03, 0:28
mysle ze to fejk.. poznalem po wlosach obamy bo takie nienaturalne
Zgłoś
M................s 2014-03-03, 8:22 1
hehe he wypaśna grafika.
Zgłoś
m................s 2014-03-03, 9:26 1
haha, jaki hejt na putina a jak rzadzi twarda reka goni brudasow czy pedalow to wszyscy klaszcza z zadowolenia ze taki odwazny, meski i dba o swoje sprawy
Zgłoś
g................1 2014-03-03, 9:32 1
Taki z niego jebany Kasparow?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem