18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szafa
Dopek • 2013-12-20, 22:32
Pojawił się jakiś czas temu temat z nadprzyrodzonymi wydarzeniami, które przydarzyły się użytkownikom Sadola. Opowiem Wam co przydarzyło mi się zeszłej nocy.
Śpię sobie w najlepsze, do czasu, gdy obudził mnie dziwny hałas. Nie wstając z łóżka patrzę na szafę, a tam drzwi otwierają się i zamykają, myślę sobie, że może to mój pies coś kombinuje, ale patrzę uważniej, a to...

garnitury wychodzą z mody
Zgłoś
Crossblade 2013-12-20, 22:40 2
...nawet spoko...wolę dowcipy o martwych płodach, cyganach i księżach pedofilach ( jestem jebanym katolem i tego się nie wstydzeM ) ha ha Wesołych Dopek
Zgłoś
4x4offroad 2013-12-20, 22:43 5
no to ja się budzę,a w pokoju pełno krwi,wszystko ujebane a ślady prowadzą pod łóżko,więc powoli zaglądam,a tam...

ranne pantofle.

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
Roxann 2013-12-20, 22:58 1
A ja... przechodziłam blisko budowy, patrzę koparka i wiecie co? Dałam się nabrać!
Zgłoś
zjem.cie.92 2013-12-20, 23:28
o kurwa ale sucho na saharę trafiłem
Zgłoś
Sayagin666 2013-12-20, 23:28
ja ja kiedyś się obudziłem i patrze a tu kurde FIZYCZNE dowody na spotkanie z duchem. Dom musiał być nawiedzony na 100% bo na piżamie w okolicach krocza, pojawiła się oktoplazma...
Zgłoś
xFareNx 2013-12-21, 1:50
Pewnego razu tak usiadłem, że aż wstałem
Zgłoś
Xeardo 2013-12-21, 1:55 9
Gdy to czytałem zdawało mi się , że coś koło mnie przeszło .
Miałem rację to przeszło ludzkie pojęcie .
Zgłoś
Red. 2013-12-21, 1:56
Siedziałem na Sadolu czytając suche kawały i słyszałem jakieś kroki w przedpokoju. Okazało się że dowcipy były tak denne, że to przechodziło ludzkie pojęcie.

@Xeardo w mordę jeża, ubiegłeś mnie.
Zgłoś
wdiko 2013-12-21, 2:08 2
Sam BongMan bedzie musiał się wody napic po tych komentarzach
Zgłoś
sono 2013-12-21, 2:11
Już miałem coś zabawnego napisać, po czym ocknąłem się cały zakrwawiony na podłodze. Okazało się, że to pomysł chodził mi po głowie.

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
KrzysztofFejk 2013-12-21, 2:14
Zgłoś
rafax001 2013-12-21, 2:14
Jak wszyscy to wszyscy.
Ja, 10 minut temu usłyszałem jakieś hałasy przed domem, wyjrzałem za okno a tu zbieg okoliczności.
Zgłoś
z................m 2013-12-21, 2:15 3
Jesteś zajebisty, od dziadka to słyszałeś?

Odpierdolcie się od BongMana. On przynajmniej zarabia na siebie. A wy co, gimbusy? Żarełko mama zrobi, jak trzeba to tatuś podwiezie. Bo wam się nawet chodzić nie chce. Ale pierdolić w necie potraficie, bo nic innego nie umiesz jeden z drugim.
Zgłoś
sono 2013-12-21, 2:33 12
Jeden koleś napisał coś o bongmanie, a ty od razu dostajesz sraki i wyzywasz wszystkich od gimbusów i piszesz jakieś bzdury z dupy? Popierdoliło cię? Czy może czekasz specjalnie na okazję, żeby nawrzucać na innych i wyleczyć jakiś kompleks? Weź bądź tak miły i wyjeb proszę komputer za okno.

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów