ma pojęcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądałem cały filmik w 100% skupieniu na lasce... Nie stanął mi, nie byłem zadowolony z pokazu, jedynie się uśmiechnąłem gdy puknęła głową w sufit. Pomyślałem - zepsułem się. Otworzyłem w panice folder ze zdjęciami mojej dziewczyny.. Uradowałem się, bo penis zamienił się w skałę po 10 sekundach.
Wniosek - nie zakochuj się szczerze, bo stawać będzie ci na widok tylko jednej.
Po prostu jesteś chory... Albo zfapowałeś się przy tym z 10 razy w ciągu filmiku i starasz się usprawiedliwić przed samym sobą pisząc głupoty
ZabójczaParówka napisał/a:
Oglądałem cały filmik w 100% skupieniu na lasce... Nie stanął mi, nie byłem zadowolony z pokazu, jedynie się uśmiechnąłem gdy puknęła głową w sufit. Pomyślałem - zepsułem się. Otworzyłem w panice folder ze zdjęciami mojej dziewczyny.. Uradowałem się, bo penis zamienił się w skałę po 10 sekundach.
Ty ją kochasz, a ona pruje się na parafii.
Brawoooo kurwa!
Nazwałeś filmik 'szał kutasa' i zgadnij czego u niej szukałem przez te 5 minut, zamiast sobie fapować?
Nazwałeś filmik 'szał kutasa' i zgadnij czego u niej szukałem przez te 5 minut, zamiast sobie fapować?
5 minut i 10 sekund bez mrugnięcia okiem, mój nowy rekord
Josseph napisał/a:
Massive Attack - Paradise Circus (Zeds Dead Remix)
lepiej się "słucha"
Ode to 2011 ver2 Massive Attack Paradise Circus Zeds Dead
tony.soprano napisał/a:
Szał kutasa
Najwyraźniej tylko twojego prawiczku.
Nothing special, lepsze akrobatki już się przewinęły przez sadola
ja pierdole, juz nie mozna poogladac sobie panieniek na sadolu bez tego dubstepu....
ee tam obejrzałem całość ale moje lepsze
sadistic.pl/taniec-na-rurze-poziom-hard-vt89821.htm
z muzyką zamiast wiertarki udarowej i ładną dziewczyną przy której ta porusza się jak leniwiec.
sadistic.pl/taniec-na-rurze-poziom-hard-vt89821.htm
z muzyką zamiast wiertarki udarowej i ładną dziewczyną przy której ta porusza się jak leniwiec.
O mój boże, nie lada sztuką jest zatańczyć coś takiego dziewczyna jest naprawdę gorąca i wie co robi
Co_Ja_Pacze? napisał/a:
Najwyraźniej tylko twojego prawiczku.
Nothing special, lepsze akrobatki już się przewinęły przez sadola
sądząc po twoim nicku, to jesteś w drugiej klasie gimnazjum, i już kurwa taki doświadczony jesteś ? dupa jest świetna. To że wolisz te z harda z kutasami to już twój biznes.
A i jak stracisz dziewictwo pizdeczko to nie zapomnij sie pochwalić.
jak dla mnie oglądanie czegoś takiego ma tylko sens na żywca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów