📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Oglądałem cały filmik w 100% skupieniu na lasce... Nie stanął mi, nie byłem zadowolony z pokazu, jedynie się uśmiechnąłem gdy puknęła głową w sufit. Pomyślałem - zepsułem się. Otworzyłem w panice folder ze zdjęciami mojej dziewczyny.. Uradowałem się, bo penis zamienił się w skałę po 10 sekundach.
Wniosek - nie zakochuj się szczerze, bo stawać będzie ci na widok tylko jednej.
Po prostu jesteś chory... Albo zfapowałeś się przy tym z 10 razy w ciągu filmiku i starasz się usprawiedliwić przed samym sobą pisząc głupoty
Oglądałem cały filmik w 100% skupieniu na lasce... Nie stanął mi, nie byłem zadowolony z pokazu, jedynie się uśmiechnąłem gdy puknęła głową w sufit. Pomyślałem - zepsułem się. Otworzyłem w panice folder ze zdjęciami mojej dziewczyny.. Uradowałem się, bo penis zamienił się w skałę po 10 sekundach.
Ty ją kochasz, a ona pruje się na parafii.
Brawoooo kurwa!
Nazwałeś filmik 'szał kutasa' i zgadnij czego u niej szukałem przez te 5 minut, zamiast sobie fapować?
Nazwałeś filmik 'szał kutasa' i zgadnij czego u niej szukałem przez te 5 minut, zamiast sobie fapować?
5 minut i 10 sekund bez mrugnięcia okiem, mój nowy rekord
Josseph napisał/a:
Massive Attack - Paradise Circus (Zeds Dead Remix)
lepiej się "słucha"
Ode to 2011 ver2 Massive Attack Paradise Circus Zeds Dead
tony.soprano napisał/a:
Szał kutasa
Najwyraźniej tylko twojego prawiczku.
Nothing special, lepsze akrobatki już się przewinęły przez sadola
sadistic.pl/taniec-na-rurze-poziom-hard-vt89821.htm
z muzyką zamiast wiertarki udarowej i ładną dziewczyną przy której ta porusza się jak leniwiec.
sadistic.pl/taniec-na-rurze-poziom-hard-vt89821.htm
z muzyką zamiast wiertarki udarowej i ładną dziewczyną przy której ta porusza się jak leniwiec.
O mój boże, nie lada sztuką jest zatańczyć coś takiego dziewczyna jest naprawdę gorąca i wie co robi
Co_Ja_Pacze? napisał/a:
Najwyraźniej tylko twojego prawiczku.
Nothing special, lepsze akrobatki już się przewinęły przez sadola
sądząc po twoim nicku, to jesteś w drugiej klasie gimnazjum, i już kurwa taki doświadczony jesteś ? dupa jest świetna. To że wolisz te z harda z kutasami to już twój biznes.
A i jak stracisz dziewictwo pizdeczko to nie zapomnij sie pochwalić.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów