18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
NafazowanyKoleś 2012-01-15, 21:22 15
Oglądałem cały filmik w 100% skupieniu na lasce... Nie stanął mi, nie byłem zadowolony z pokazu, jedynie się uśmiechnąłem gdy puknęła głową w sufit. Pomyślałem - zepsułem się. Otworzyłem w panice folder ze zdjęciami mojej dziewczyny.. Uradowałem się, bo penis zamienił się w skałę po 10 sekundach.

Wniosek - nie zakochuj się szczerze, bo stawać będzie ci na widok tylko jednej.
Zgłoś
timmy77 2012-01-15, 21:58
Po prostu jesteś chory... Albo zfapowałeś się przy tym z 10 razy w ciągu filmiku i starasz się usprawiedliwić przed samym sobą pisząc głupoty

Let's rock'n'roll
Zgłoś
boro259 2012-01-15, 22:30 3
ZabójczaParówka napisał/a:

Oglądałem cały filmik w 100% skupieniu na lasce... Nie stanął mi, nie byłem zadowolony z pokazu, jedynie się uśmiechnąłem gdy puknęła głową w sufit. Pomyślałem - zepsułem się. Otworzyłem w panice folder ze zdjęciami mojej dziewczyny.. Uradowałem się, bo penis zamienił się w skałę po 10 sekundach.

Wniosek - nie zakochuj się szczerze, bo stawać będzie ci na widok tylko jednej.

Ty ją kochasz, a ona pruje się na parafii.
Zgłoś
kilas88 2012-01-15, 22:30
dobre kurwicho!
Zgłoś
hell.no 2012-01-15, 22:38 7
Brawoooo kurwa!

Nazwałeś filmik 'szał kutasa' i zgadnij czego u niej szukałem przez te 5 minut, zamiast sobie fapować?
Zgłoś
R................u 2012-01-15, 22:40
5 minut i 10 sekund bez mrugnięcia okiem, mój nowy rekord
Zgłoś
glabi99 2012-01-15, 22:40
Josseph napisał/a:

Massive Attack - Paradise Circus (Zeds Dead Remix)

lepiej się "słucha"
Ode to 2011 ver2 Massive Attack Paradise Circus Zeds Dead
Zgłoś
mateusyk 2012-01-15, 22:41
Chciałbym byc ta rura..
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2012-01-15, 22:45
tony.soprano napisał/a:

Szał kutasa

Najwyraźniej tylko twojego prawiczku.

Nothing special, lepsze akrobatki już się przewinęły przez sadola

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
Płatnerz 2012-01-15, 22:49 1
ja pierdole, juz nie mozna poogladac sobie panieniek na sadolu bez tego dubstepu....
Zgłoś
vagrant326 2012-01-15, 22:52 1
ee tam obejrzałem całość ale moje lepsze
sadistic.pl/taniec-na-rurze-poziom-hard-vt89821.htm
z muzyką zamiast wiertarki udarowej i ładną dziewczyną przy której ta porusza się jak leniwiec.
Zgłoś
oksi89 2012-01-15, 23:14
Możesz to wrzucić w HD 1080p, albo chociaż 720p? Proszę.
Zgłoś
TwardyHardy 2012-01-15, 23:18
O mój boże, nie lada sztuką jest zatańczyć coś takiego dziewczyna jest naprawdę gorąca i wie co robi
Zgłoś
tony.soprano 2012-01-16, 0:01 1
Co_Ja_Pacze? napisał/a:

Najwyraźniej tylko twojego prawiczku.

Nothing special, lepsze akrobatki już się przewinęły przez sadola

sądząc po twoim nicku, to jesteś w drugiej klasie gimnazjum, i już kurwa taki doświadczony jesteś ? dupa jest świetna. To że wolisz te z harda z kutasami to już twój biznes.

A i jak stracisz dziewictwo pizdeczko to nie zapomnij sie pochwalić.

Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-01-16, 0:06 1
jak dla mnie oglądanie czegoś takiego ma tylko sens na żywca

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów