📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@mateusyk
A Ty co? Facet, ale płci sobie ustawić nie umiesz prawidłowo? Niezdecydowany, czy planujesz zmienić?
A Ty co? Facet, ale płci sobie ustawić nie umiesz prawidłowo? Niezdecydowany, czy planujesz zmienić?
Nie trawie lasek w takich butach.
lubię przejść się do klubu i popatrzeć ale jak gapię się w monitor to jakoś tego nie czuję..
Wow laska dobra ale te buty rozproszyły moją uwagę przecież ona wygląda jakby miała kopyta
izabella1991 napisał/a:
Wow laska dobra ale te buty rozproszyły moją uwagę przecież ona wygląda jakby miała kopyta
Sugerujesz, że ona jest koniem?
WhyMe? napisał/a:
Tyłeczek ma jak pupa niemowlęcia hmm
A rękę ma jak ręka niemowlęcia. Masło maślane...
spieszyło mi się przed wyjściem, ale huj tam, obejrzałem do końca
vagrant326 napisał/a:
ee tam obejrzałem całość ale moje lepsze
sadistic.pl/taniec-na-rurze-poziom-hard-vt89821.htm
z muzyką zamiast wiertarki udarowej i ładną dziewczyną przy której ta porusza się jak leniwiec.
Polać mu! Wie co dobre...
widać, że nie zmarnowała dzieciństwa. każdy trzepak na podwórku był pewnie jej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów