📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pomimo, iż nie zdarza mi się wrzucać na dubstep, to ten kawałek jest bardzo chujowy i nie życzę temu filmikowi pobytu na głównej..... aczkolwiek pani ma bardzo zacne umiejętności i warunki ;]
o kurwa głośniki mi się zjebały ;/ a nie to dubstep -_- nie pasuje nutka do tego filmiku bardziej pasowało by sohodolls bang bang bang
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Massive Attack - Paradise Circus
Massive Attack - Paradise Circus
Zastanawiałem się dlaczego te 2 płyty na suficie są nierówno położone, ale jak laska zaczęła po nich czołem smarować, to się wszystko wyjaśniło
Co to ja miałem zrobić ?
....
A no tak uczyć się na test z systemów komunikacyjnych jutro
....
A no tak uczyć się na test z systemów komunikacyjnych jutro
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów