📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
wystarczylo tylko szybko cofnac i szyba by sie ostala
Wystarczyło wysiąść i pierolnac jej lewego Kanadyjczyka wiem łatwo się gada sam bym nie wysiadł a jak już bym wysiadł to bym dostał kopa na jaja i dowidzenia
Musi się dobrze walić hehe
Niezła dupcia a jak na kutasie też tak skacze, to jeszcze lepsza.
Mam wrażenie że w tym aucie jest mąż albo kochanek i coś nawywijał.
Mam wrażenie że w tym aucie jest mąż albo kochanek i coś nawywijał.
batiz napisał/a:
fajna laska, w moim typie
niekoniecznie dla Ciebie ma za dużego.
Taka kompaktowa. Nic tylko wysiąść, wsadzić do walizki i wrzucić do bagażnika Super zdobycz!
LBZ napisał/a:
Jebana jakie ma plecy i bica zrobionego Jeśli ćwiczy jakieś sztuki walki to gość dobrze zrobił
dobrze jest wyrzeźbiona, dał bym sie takiej sponiewierać a na końcu poprosił bym ją by nasrała mi na ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów