📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co jak co ale trzeba mieć odwagę, żeby w nią uderzyć, pomijam motywacje (za ojczyznę itd.) Naprawdę trzeba być zdesperowanym, żeby tam zamoczyć, ALBO być jednym tych typów z forum, którzy żyją w piwnicy
ktoś jej przerwał w sraniu
maxkulczyk napisał/a:
Co jak co ale trzeba mieć odwagę, żeby w nią uderzyć, pomijam motywacje (za ojczyznę itd.) Naprawdę trzeba być zdesperowanym, żeby tam zamoczyć, ALBO być jednym tych typów z forum, którzy żyją w piwnicy
Kto wybrzydza ten nie rucha
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów