Mój kraj taki piękny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
młody w brązowej bluzie z 0:19 sobie myśli: "chuj już nie biegnę, nie starczy dla mnie... o kurwa typ z kamerką... poudaję że się nabijam z motłochu dla niepoznaki"
Kurwa jak te antylopy gnu przechadzające się przez rzekę Pierdolone bydło.
Ten brodacz gruby w czopce w 0:52, jaki piękny manewr wykonał okrężny,z rozpędu. I potem systematycznie centymetr po centymetrze, kroczek po kroczku wbijał w kolejkę
Choćby mi kurwa dopłacali do tej ryby, to bym się tak nie poniżał.
Gość nawet paleciakiem leci Chyba kupi hurtowe ilości.
gosc z paleciakiem mnie rozjebał ,
Przynajmniej trochę rekreacji
proponuje sobie puscic w tle
I wychodzi na tym filmiku kwintesencja katolstwa i polactwa. Oby tak dalej, niech przyjdą bracia i polszę podbiją i zrobią porządek z tym ciemnogrodem.
Po ile ten karp był teraz w Lidlu, 10zł? To ja mam taniej pod halą targową, nawet za 9 czy wręcz 8 złociszy. I to jeszcze żywe, łebki za friko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów