📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakbym mógł wybierać to wybrał bym Bugatti. Sprzedałbym i kupił 3 GTR'ki
nojapierdole napisał/a:
fabrycznie nowy veyron kosztuje +/- 8mln zl w zaleznosci od wersji oczywiscie, gtr kosztuje 400 tys zl. na samym starcie gtr wygrywa finansowo. chcesz mozesz sie jarac ale jak wlozyc 7 mln zl w GTRa aby wyrownac wartosc to veyron zostale z tylu jak na zalaczonym filmiku
Odnosnie twojego debilnego myslenia byl tu ostatnio bardzo dobry komentarz pod filmikiem z maluchem v8:
Velture napisał/a:
Wartość samochodu przed modyfikacjami: 200zł
Wartośść przeróbek: 40tyś zł
Wartość samochodu po modyfikacjach: 500zł
Tak wiec odnosnie twoich kalkulacji:
Wartosc GTRa 400 000
Wartosc przerobek 7 000 000
Wartosc GTRa po przerobkach 500 000-550 000
Bugatti
Wartosc 8 000 000
Przerobki 0
Wartosc po przerobkach 8 000 000
Tak wiec nie pierdol glupot bo nikt, czy normalny, czy nie - nie wjebie w samochod 7 000 000. A wjebanie takiej kasy i tak nie "wyrowna wartosci".
A propo samego filmiku to widzialem na jutubie film z tymi samymi samochodami i to Bugatti wydymalo GTRa, tak wiec nie bylbym taki pewien co do wiarygodnosci
greesha napisał/a:
A tutaj widac co z dokladnie tym GTRem robi Veyron
Dopiero od ~200 km/h veyron jest lepszy od GTR'a, lecz przy starcie zdecydowanie wygrywa GTR.
Veyron rozjedzie seryjnego Gtr ale tylko na prostej na torze nie ma szans (czasy na Nordschleife: seryjny gtr 2011- 7.24 veyron2006-7.40 w tym roku veyron supersport chciał pobic 7.30 ale na razie chyba im to nie wyszło). Gtr który tam wyzej pokonał veyrona to wersja P800 przygotowana przez firmę switzer z ohio, autko ma "tylko" 800 koni jakiś czas temu na allegro był do kupienia switzer p800 za 799000 PLN z tego co pamiętam był fabrycznie nowy
W tym GTR, suma przeróbek pod koniec 2011 roku, wynosiła ok. 20 tysięcy euro. Część z nich została wykonana w Japoni (głównie elektronika i strojenie). Gdyby wsadzić ok. 7 mln zł w jego przeróbki to podejrzewam, iż trzeba byłoby zatrudnić stewardessy na pokładzie.
Ja wybrałbym GTR-a bez dwóch zdań - lepszy na torze od Bugatti a i w ruchu ulicznym napewno bardziej praktyczny.
Ja wybrałbym GTR-a bez dwóch zdań - lepszy na torze od Bugatti a i w ruchu ulicznym napewno bardziej praktyczny.
Ludzie znacie się troszkę na tych liczbach?
1.5 miliarda za bugatti?
7mln za przeróbki GTRa?
Do szkoły kurwa!
1.5 miliarda za bugatti?
7mln za przeróbki GTRa?
Do szkoły kurwa!
Ja jakbym miał dużo $ to bym kupił obydwa - w końcu to są cuda motoryzacji i niestety przeciętnego człowieka na nie nie stać.
GT-R to zajebista furka fakt faktem ale i tak bym wolal bugatti czemu ? wiekszosc ludzi widz oo fajny nissan a jak wjedziesz bugatti na miasto to wszyscy sikaja
Choc nienawidze hamerykanów, to chciałbym posiadać choć najbrzydszą wersje mustanga
MaczetE napisał/a:
lepszy na torze od Bugatti
I napewno na tor codziennie bys nim nakurwial...
literówka
tak to jest jak się o 22:40 dodaje temat
już się nie da poprawić najmocniej przepraszam
tak to jest jak się o 22:40 dodaje temat
już się nie da poprawić najmocniej przepraszam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów