Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co z tego ,że oba auta jadą zajebiście szybko jak poza torem sobie nie pojeździsz nawet 250 km/h bo nawet w szwab landzie nie da się stale tyle zapie**alać.
stary ?! co Ty pier*olisz ?nie pojeździsz 250 ? to Ty byłeś w ogóle w Niemczech kiedykolwiek ? widziałeś jak tam wygląda autostrada ? Masz masę prostych, nielimitowanych odcinków autostrady, więc nie pier*ol bzdur, bo sam z kolegą miałem okazję jechać Audi A6 akurat 250 km/h , a niejednokrotnie jak pracuję w Niemczech (a pracuję od 2 lat) to mijały mnie auta z taką prędkością że nawet nie zdążyłem sprawdzić marki auta.. Bo nawet Włosi przyjeżdżają do Niemiec testować swoje nowo kupione Ferrari ile pociągnie na autobahnie. Jeśli nie byłeś to przestań pier*olić takie głupoty bo mnie krew zalewa...
pokazane jak w Polsce latają 250
sadistic.pl/grupa-leszcze-z-wroclawia-vt151883.htm1563107
chmielu666
stary ?! co Ty pier*olisz ?nie pojeździsz 250 ? to Ty byłeś w ogóle w Niemczech kiedykolwiek ? widziałeś jak tam wygląda autostrada ? Masz masę prostych, nielimitowanych odcinków autostrady, więc nie pier*ol bzdur, bo sam z kolegą miałem okazję jechać Audi A6 akurat 250 km/h , a niejednokrotnie jak pracuję w Niemczech (a pracuję od 2 lat) to mijały mnie auta z taką prędkością że nawet nie zdążyłem sprawdzić marki auta.. Bo nawet Włosi przyjeżdżają do Niemiec testować swoje nowo kupione Ferrari ile pociągnie na autobahnie. Jeśli nie byłeś to przestań pier*olić takie głupoty bo mnie krew zalewa...
A czytać ze zrozumieniem potrafisz ?
Nie nie pisałem ,że w ogóle nie pojedziesz, tylko ,że z taką prędkością daleko nie zajedziesz. Byłem w Niemczech i zauważyłem ,że z roku na rok jest coraz więcej ograniczeń.
Do osób piszących ,że GTR jest lepszy bo szybszy. Ludzie których stać na Veyron'a nie kupują go tylko dla prędkości, tylko dla SZPANU jazdy autem za 1.5 miliona euro.
Tak samo z bugatti i gtr. Dla mnie Nissan GTR to całość a nie sama karoseria a pod maskę wkładasz co chcesz.
Amen.
literówka
tak to jest jak się o 22:40 dodaje temat
już się nie da poprawić najmocniej przepraszam
jaka kurwa literówka, literówkę to masz,jak pierdolniesz się z jedną literką, ewentualnie dwiema. Ty poprostu nie wiesz co to poprawna polszczyzna, ot co!
po prostu a nie poprostu
raczej wątpię abyś miał odwagę przeprosić...i pragnę się w tym przypadku pomylić
A czytać ze zrozumieniem potrafisz ?
Nie nie pisałem ,że w ogóle nie pojedziesz, tylko ,że z taką prędkością daleko nie zajedziesz. Byłem w Niemczech i zauważyłem ,że z roku na rok jest coraz więcej ograniczeń.
pewnie że potrafię czytać ze zrozumieniem właśnie o to mi chodziło że jest gdzie pojeździć, tylko trzeba wiedzieć gdzie proszę zakończmy tą kłótnię, chciałem tylko sprostować Twoją wypowiedź.
możesz kupić bugatti i nim wyskoczyć przez okno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów