Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za gt-r'a piwko
ps. Wszystko dzieje się w Rosji , maja swój portal na YT : DragTimesInfo
POZDRAWIAM ;]
W życiu postawiłem sobie za cel dorobić się tego auta, zobaczymy co z tego będzie
Ale o chuj ci chodzi ? Fabryczny nowy Veyron rozpierdoli każde inne fabryczne auto w przedbiegach. A ,że ktoś nawpierdala w GTR'a więcej dopalaczy niż w F22 Raptor nie oznacza ,że Veyron ssie. Co z tego ,że oba auta jadą zajebiście szybko jak poza torem sobie nie pojeździsz nawet 250 km/h bo nawet w szwab landzie nie da się stale tyle zapierdalać.
Koniec końców Veyron i tak będzie lepszy bo jedziesz autem za 1.5 mln euro. Większość ludzi takich pieniędzy przez całe nie widzi. W UK GTR kosztuje ok 80-85 tyś funtów Veyron ok 900 tyś więc za jednego Veyrona masz 10 GTR'ów.
Sam się zastanów dlaczego nikt kogo stać na Ferrari, Lamborghini czy Bugatti nie jeździ takim doładowanym GTR ? Bo nie zależnie od ilości koni, przyśpieszenia i prędkości maksymalnej to nadal TYLKO Nissan.
Indyman
Ale o chuj ci chodzi ? Fabryczny nowy Veyron rozpierdoli każde inne fabryczne auto w przedbiegach. A ,że ktoś nawpierdala w GTR'a więcej dopalaczy niż w F22 Raptor nie oznacza ,że Veyron ssie. Co z tego ,że oba auta jadą zajebiście szybko jak poza torem sobie nie pojeździsz nawet 250 km/h bo nawet w szwab landzie nie da się stale tyle zapierdalać.
Koniec końców Veyron i tak będzie lepszy bo jedziesz autem za 1.5 mln euro. Większość ludzi takich pieniędzy przez całe nie widzi. W UK GTR kosztuje ok 80-85 tyś funtów Veyron ok 900 tyś więc za jednego Veyrona masz 10 GTR'ów.
Sam się zastanów dlaczego nikt kogo stać na Ferrari, Lamborghini czy Bugatti nie jeździ takim doładowanym GTR ? Bo nie zależnie od ilości koni, przyśpieszenia i prędkości maksymalnej to nadal TYLKO Nissan.
fabrycznie nowy veyron kosztuje +/- 8mln zl w zaleznosci od wersji oczywiscie, gtr kosztuje 400 tys zl. na samym starcie gtr wygrywa finansowo. chcesz mozesz sie jarac ale jak wlozyc 7 mln zl w GTRa aby wyrownac wartosc to veyron zostale z tylu jak na zalaczonym filmiku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów