18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Szama dla sadoli
G................y • 2012-07-03, 9:03
Na życzenie...

Przepis na pizze własnej roboty

Mąka 450 Puszysta, tortowa - 2 szklanki
1/3 drożdzy hirondalla
3/4 szklanki / kubka wody - ciepłej nie gorącej co by nie zabić drożdzy
1/2 koncetratu pomidorowego
pół kieliszka octu
cukier
sól
pieprz
Bazylia
oregano
czosnek
temp. pieczenia 250 st.

dodatki - kto co lubi - wędlina, ser, papryka, salami - wg. gustu

Ciasto:
Do kubka wrzucić drożdze, dodać łyżeczkę cukru wymieszać i odstawić na 20 minut. Po 20 minutach do miski wsypać mąkę przesianą przez sitko aby napowietrzyć, dodać drożdze wymieszać. dodawać mąki aby ciasto odchodziło od ręki. Ciasto odstawić na godzine do wyrośnięcia, przykryć miskę szmatką.

Sos
Koncetrat na patelnie dodać bazylie oregano czosnek i ocet, zagtować na patelni całość.

Na blaszce rozłozyć ciasto wysmarować olejem i wstawić na 4 min do piekarnika, żeby urosło wyjąć. Nałożyć składniki i wstawić na 12 min, po 5-6 min obrócić blaszkę o 180 stopni, co by wypiekła się równo pizza z każdej strony.

Efekty :

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
W 2012-07-03, 10:47
namówiłeś mnie
Zgłoś
Avatar
G................y 2012-07-03, 12:11 2
Śniadanie / Kolacja mistrzów

Bagietka taka hotdogowa
Parówka
kapusta pekińska
majonez
musztarda
koncentrat pomidorowy
cebula
ogórek konserwowy

Bułkę przekoroić na połowę, nie przecinając do końca wstawić do mikrofalówki lub opiekacza / piekarnika
parówki ugotować w wodzie
kapustę skroić w paseczki ( obsypać solą - lekko )
rzodkiewka - posypać solą lekko
cebule w małe kawałki
ogórek w plasterki

Bułkę po wyjęciu nasmarować majonezem, musztardą, posmarować koncentratem, położyć kapustę, cebulę, ogóka, położyć parówkę, można dać pieczarki ( ja ich nie miałem ) podawać na ciepło polane keczapem

efekt :

Zgłoś
Avatar
marna 2012-07-03, 12:27 1
dobry temat
nakurwiać
Zgłoś
Avatar
F................m 2012-07-03, 13:09 5
To ja Wam wrzuce mój przepis na mini pizze z patelni. Koszt produkcji niewielki, banalnie prosto się robi. Może nie wygląda kosmicznie, ale smakuje naprawdę dobrze.

Składniki:

1 szklanka wody
10 łyżek mąki zwykłej
4 łyżki mąki ziemniaczanej
20 dkg wędliny w kostce
1 papryka w kostce
1 cebula w kostce (czym drobniej tym lepiej)
3 jajka
20 dkg startego sera (opcjonalnie)
15 dkg podsmażonych pieczarek (opcjonalnie)

Składniki kolejno wrzucamy do miski - mieszamy wszystko aż powstanie masa jak na placki ziemniaczane. Smażymy również jak placki, i już

Wygląda to tak:



Zdjęcie nie moje, ale wygląda to identcznie.

Koniecznie jeść z ketchupem / sosem czosnkowym.

Porcja dość duża, bo naje się nią ok. 5 osob, więc można robić przez pół (1 jajko).
Zgłoś
Avatar
marna 2012-07-03, 13:14
lepiej swojego, przygotowanego własnoręcznie papu wrzucajcie focie. jak już tak mamy się bawić
Zgłoś
Avatar
G................y 2012-07-03, 13:23
ja wrzucam swoje...

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-07-03, 13:33 ]
wiem, zauważyłam. ale to info tak na przyszłość, żeby tu gesslerowej restauracja zaraz się nie pojawiła, bo któryś z sadoli gotuje identycznie
Zgłoś
Avatar
F................m 2012-07-03, 13:28 1
marnotrawna wrzuce jutro Ale to wygląda identycznie.
Zgłoś
Avatar
G................y 2012-07-03, 18:32 22
Miałem za mało szpinaku więc zmodyfikowałem przepis
3/4 op. szpinaku ( nie miałem wiecej )
mieso - pierś z kurczaka - zmielić
bazylia
oregano
czosnek
cukier - 3 łyżki
canelloni
żółty ser
koncentrat pomidorowy
mąka
mleko

temp. pieczenia 190 - 200 st.

Farsz:
Do szpinaku dolać około 0,5 szk. mleka żeby się rozpuścił. Dodać Trochę pieprzu, soli i 3 łyżki cukru, doprawić połową słoika koncetratu.Pod koniec dodać garść sera zółtego. cały czas mieszać.

Sos Beszamelowy :
do garnka dać masło, dodać mleka i dosypać z 3/4 szklanki mąki CALY CZAS MIESZAĆ!!!!!!

Sos
Koncetrat, pół pojemniczka, CZOSNEK!!! bazylia oregano, ocet !!!!!
Na patelnie podgotować - NIE GOTOWAĆ!!!!!!!

Do Canelloni farsz po ostygnieciu wkładać do oporu...

Brytfankę wyłożyć beszamelem ( jego się robi na sam koniec !! ) wyłożyć canelloni z farszem i jak zostanie polać rurki. Piec 30 min. Po 25 min polac sosem pomidorowym, 2-3 min przed wyjęciem posypać serem przy wyłączonym piekarniku.Smacznego















































Zgłoś
Avatar
Pener 2012-07-03, 18:35 2
nie wkurwiaj mnie
Zgłoś
Avatar
D................u 2012-07-03, 18:36 2
O, takie mięsne rury muszę sobie kiedyś zmontować!
Zgłoś
Avatar
KillQ8 2012-07-03, 18:46 2
Może i nie w formie zdjęć ale jedzonko naprawdę smaczne.
Filmik z czasów gimnazjum

Zgłoś
Avatar
Pener 2012-07-03, 19:10 5
dziad, rozjebały mnie mięsne rury
Zgłoś
Avatar
Kaśka 2012-07-03, 19:38 1
gordon_gekko, Kurde nie dość że przystojny to jeszcze gotuje, u mnie takich nie produkują
Zgłoś
Avatar
marna 2012-07-03, 19:42 1
jak dobrze, że ten temat nie powstał za czasów ery "mięsnego jeża"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem