W dodatku sadistic stał się siedliskiem lewactwa ;/
Gdyby nie Kościół to byście nadal składali dzieci różnym Swarożycom, Torom czy Trygłowom,
Żelazo byście topili w dymarkach, pole orali patykiem, a domy kleili krowimi kupami.
Niektórym się teraz od nadmiaru dobrobytu i łatwizny we łbie pierdoli.
Loaloa się przepoczwarzył czy może sklonował?
Gdyby nie Kościół to byście nadal składali dzieci różnym Swarożycom, Torom czy Trygłowom,
trolem to trzeba umieć też być...
Patrząc na was... sami znawcy od wszystkiego: świeccy teologowie i biznesmeni na utrzymaniu mamusi...
Utrzymuję się sam, mam dom, który kupiłem za zarobione pieniądze. Jebie mnie to "państwo" podatkami jak się tylko da, żeby utrzymać armię facetów wyjętych spod prawa. Do tego straż pożarna marnuje kasę na robienie hałasu podczas przejazdu łamiącego zalecenia rządu.
Jeszcze jedno. Sadistic od ostatnich wyborów stał się ostoją kuców, najprawdopodobniej płatnych trolli.
Gdyby nie Kościół...
Żelazo byście topili w dymarkach, pole orali patykiem, a domy kleili krowimi kupami.
Rzeczywiście. Kościół ma wielki wpływ na rozwój technologiczny kraju. Szczególnie jak "uczelnia" Rydzyka ma dofinansowanie jak Politechnika Warszawska.
Patrząc na was... sami znawcy od wszystkiego: świeccy teologowie i biznesmeni na utrzymaniu mamusi...
Pisowska hołota dostała 500+ i zasmakowała dobrobytu
Utrzymuję się sam, mam dom, który kupiłem za zarobione pieniądze. Jebie mnie to "państwo" podatkami jak się tylko da, żeby utrzymać armię facetów wyjętych spod prawa. Do tego straż pożarna marnuje kasę na robienie hałasu podczas przejazdu łamiącego zalecenia rządu.
Jeszcze jedno. Sadistic od ostatnich wyborów stał się ostoją kuców, najprawdopodobniej płatnych trolli.
Rzeczywiście. Kościół ma wielki wpływ na rozwój technologiczny kraju. Szczególnie jak "uczelnia" Rydzyka ma dofinansowanie jak Politechnika Warszawska.
PW jest uczelnią badawczą więc nie, w każdym razie dziwnie się to porobiło że Niemcom którzy nas ochrzcili ten kościół nigdy jakoś w drogę nie wchodził
a tak na poważnie, filmik ten to dowód na przyjmowanie korzyści majątkowych bez uiszczenia podatków na skarb państwa
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
"No to nie płać" Upośledzony jesteś? Jak mam nie płacić podatku pracując?
No to nie pracuj. Po co zawracasz dupę swoim smęceniem?
To jest k***a naprawdę chore
j***ny kraj
j***ny pis
j***ne klechy i tępi ludzie
PO cacy, już raz Niemcy na w dupę ruchali, wystarczy!
Lewica, zaczną nas jebać lgbt.
Już wolę ten zjebany PiS.
Co do filmu....kurwa nie wierzę w to co widzę. To przebija nawet wycinanie konfetti przez młodych policjantów....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów