generalnie ja tu widzę w jednej tej tylko sytuacji:
1. Pycha.
2. Chciwość.
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
6. Gniew.
7. Lenistwo.
ja daję i mam wysrane na opinie
Jebany kraj
Jebany pis
Jebane klechy i tępi ludzie
Wieś jest wsią a miasto jest miastem. Tam jest inaczej.
Ludzie są z natury przyzwyczajeni do pewnych spraw, jak coś jest inaczej to pojawia się niepokój.
Tu widzimy tylko sposób zachowania normalności.
Pozdrawiam
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
generalnie ja tu widzę w jednej tej tylko sytuacji:
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
6. Gniew.
Jak się mu dobrze przyjrzysz to zaznaczysz jeszcze punkt 5
Zaraz kurwa....
Ale czy ktoś tu kogoś do czegoś zmusza?
Jak ktoś wierzy w Boga, Allaha, Budde i czy kurwa w czerstwe bułki to jego interes.
Wiara Katolicka to wiara naszego kraju (czy wam się yo podoba czy nie)
Ludzie są z natury przyzwyczajeni do pewnych spraw, jak coś jest inaczej to pojawia się niepokój.
Pozdrawiam
Zmusza? A konkordat? Gdybym nie płacił podatków na tą sektę, to uwierz, że nie było by żadnej krytyki z mojej strony. Dopóki płacę, mam prawo krytykować to gówno.
Zaraz k***a....
Ale czy ktoś tu kogoś do czegoś zmusza?
Jak ktoś wierzy w Boga, Allaha, Budde i czy k***a w czerstwe bułki to jego interes.
Wiara Katolicka to wiara naszego kraju (czy wam się yo podoba czy nie)
Pozdrawiam
Oni tutaj udają oświeconych bo pozamieniali kościoły na mcdonaldy i myślą że zrozumieli świat, nie przeszkadzaj im
Nie rozumieją siły i wagi tradycji, ale jak śmieją się z murzynów na zachodzie (tych, do których jeżdżą czyścić kible) to nagle im się coś przypomina i każdy jest "co polag to ja nawet nie", mimo że historia polskiego kościoła katolickiego jest jedną z niewielu tutaj które mają jakąś treść.
Jak nie kościół to na co stawiacie, robaki? Wojskiem, technologią czy kapitałem chcecie zwojować ten świat? Przecież od 300 lat was wszyscy ruchają, a wam akurat kościół nie przypasował
Zmusza? A konkordat? Gdybym nie płacił podatków na tą sektę, to uwierz, że nie było by żadnej krytyki z mojej strony. Dopóki płacę, mam prawo krytykować to gówno.
No to nie płać, wypierdalaj na budowę do Ahmeda i skończ z kucopierdoleniem bo tego słuchać nie idzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów