Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ja tej instytucji nienawidzę .
przekorny się odezwał,
weź napisz że lubisz i marzysz, w dupala od księdza
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
generalnie ja tu widzę w jednej tej tylko sytuacji:
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
6. Gniew.
Zluzuj majty. Ludzie chcą mieć poświęcone jedzenie w koszyku. Taka tradycja. Skoro nie mogą iść do kościoła to kościół przyjechał do nich. Kiedy można się czepiać sukienkowych, to się czepiaj ale nie rób tego dla zasady.
To całkiem zabawne, chodzi mi o te Wasze jałowe przepychanki, choć o tyle żałosne, że mało merytoryki w tym ujadaniu.
Nie bronię klechy, jednak tacy jesteście krystaliczni? Wytaczacie przykazania jako kontry, dobrze że dodatkowo stygmatów nie pokazujecie; bo jedyne to te na środku Waszych dup. W dodatku podnoszone niczym mantra argumenty o ciemnocie, ciemnogrodzie i regresie nauki począwszy od tzw Wieków Ciemnych. Mylenie pojęć instytucji koscioła i wiary... ehh...
Konfederacja trzymaj piwko i podaj popcorn
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
6. Gniew.
Chuj Cie to powinno obchodzić.
Sa ważniejsze rzeczy w Polsce w tym momencie o których warto mówić ty ignorancie
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
6. Gniew.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu - także bo jest ulanym Skurwiałym plugawym klechą!!
najbardziej , jak zawsze spinają dupę ci którzy nie dają,
ja daję i mam wysrane na opinie
Dajesz to Ty dupy proboszczowi
Ciekawe kto zapłacił za przejazd służb.
Ten sam który co roku w styczniu płaci za przejazdy i happeningi służb z okazji WOŚPu.
Jak zwykle komuchy mają ból dupska.
Gdyby nie Kościół to byście nadal składali dzieci różnym Swarożycom, Torom czy Trygłowom,
Żelazo byście topili w dymarkach, pole orali patykiem, a domy kleili krowimi kupami.
Niektórym się teraz od nadmiaru dobrobytu i łatwizny we łbie pierdoli.
Taaaa.kościół przodownikiem postępu i oświecenia.
Macie u nas na zawsze grubo przejebane
Wykurwimy was w kosmos zburzymy świątynie
Będziemy was palić wy pogańskie świnie
Zrobimy wam kurwa piekło na ziemi
Zobaczymy ilu z was jeszcze wiarę ceni
Zobaczymy czy są prawdziwi księża
Którzy udźwigną ten jebany ciężar
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów