Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pisowska hołota dostała 500+ i zasmakowała dobrobytu
PW jest uczelnią badawczą więc nie, w każdym razie dziwnie się to porobiło że Niemcom którzy nas ochrzcili ten kościół nigdy jakoś w drogę nie wchodził
Chrzest przyjęliśmy od Czechów, a nie Niemców
Chrzest przyjęliśmy od Czechów, a nie Niemców
Masz rację, ale przed chrztem Czesi podchodzili pod którąś z diecezji niemieckich, w każdym razie przykład pasuje jeszcze lepiej
Gdyby nie Kościół to byście nadal składali dzieci różnym Swarożycom, Torom czy Trygłowom,
Żelazo byście topili w dymarkach, pole orali patykiem, a domy kleili krowimi kupami.
Niektórym się teraz od nadmiaru dobrobytu i łatwizny we łbie pierdoli.
Pojadę bez googla.
Nie wydaje mi się, żeby plemiona słowiańskie składały dzieci w ofierze. Raczej jakieś plony lub upolowane zwierzęta. Dymarki służyły do czegoś z pszczołami albo cuś w ten deseń. Pola orało się pługiem ręcznym a domy były budowane z drewna ale nie uszczelniano ich krowimi plackami.
Jeśli gdzieś się pomyliłem to trudno
Gdyby nie Kościół to byście nadal składali dzieci różnym Swarożycom, Torom czy Trygłowom,
Żelazo byście topili w dymarkach, pole orali patykiem, a domy kleili krowimi kupami.
Niektórym się teraz od nadmiaru dobrobytu i łatwizny we łbie pierdoli.
Mylisz się siurku. Zawsze to wojsko rozwijało nowe technologie, nie kościół. Po prostu chrześcijaństwo przypadkiem powstało w imperium rzymskim, które było największą potęgą militarną swoich czasów, a wiec łatwo było tej religii się rozprzestrzenić i wpływać na resztę Europy
na tym polega inteligencja i ułożenie sobie życia przez tego księdza. za pryskanie ludzi wodą dostaję 3 razy większa wypłatę od fizycznie pracującego człowieka.
chcesz maść czy już kupiłeś
Mylisz się siurku. Zawsze to wojsko rozwijało nowe technologie, nie kościół. Po prostu chrześcijaństwo przypadkiem powstało w imperium rzymskim, które było największą potęgą militarną swoich czasów, a wiec łatwo było tej religii się rozprzestrzenić i wpływać na resztę Europy
piszesz jak rusek albo żyd,
ja jednak jestem katol, jestem tolerancyjny dla wszystkich,
nawet dla kurew
bez obrazy dla prostytutek
Żal dupę ściska, że klecha się ustawił do końca swojego pełnego uciech życia.
zazdrość to grzech, wiesz o tym
i przestań walić gruchę na przystanku bo od mamy wpierdol dostaniesz w końcu
piszesz jak rusek albo żyd,
A to niby czemu, przygłupie? Jestem Polakiem od wielu pokoleń, tu się urodziłem, tu pracuje i płacę podatki, mój dziadek i pradziadek walczyli w AK. Ponadto sam jestem patriotą i uważam, że takie tępe pizdy katolskie jak ty to wrzód na rozwoju polskiej gospodarki.
ja jednak jestem katol, jestem tolerancyjny dla wszystkich
Jebane katolskie lewactwo
A to niby czemu, przygłupie? Jestem Polakiem od wielu pokoleń, tu się urodziłem, tu pracuje i płacę podatki, mój dziadek i pradziadek walczyli w AK. Ponadto sam jestem patriotą i uważam, że takie tępe pizdy katolskie jak ty to wrzód na rozwoju polskiej gospodarki.
Jebane katolskie lewactwo
twój dziadek i pradziadek był w AK , ja nie pierdole, gdyby żyli
byliby kurwa napewno dumni z ciebie,
weź mi nawet nie odpisuj, proszę
a to zdjęcie na profilu to chyba z huja wyssane,
bo tak żaden 32 latek nie wygląda
najbardziej , jak zawsze spinają dupę ci którzy nie dają,
ja daję i mam wysrane na opinie
Nie długo bedzie cie dupa bolala od tego dawania
PO cacy, już raz Niemcy na w dupę ruchali, wystarczy!
Lewica, zaczną nas jebać lgbt.
Już wolę ten zjebany PiS.
TO idź stawiać piece i spierdalaj razem z całym pi..
Uważam że takie coś należy piętnować poprzez udostęnianie w mediach społecznościowych... to żadne środki bezpieczeństwa, to rozpasanie, bezczelność i pycha do granic możliwości w pełnej krasie...
generalnie ja tu widzę w jednej tej tylko sytuacji:
3. Nieczystość.
4. Zazdrość.
5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.
6. Gniew.
Ja tu widzę ciemnogród. Jak by nie dawali to by nie brał...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów