📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przeczytałem tytuł jako "szympańską zabawę" i liczyłem na czarnego płonącego w oponie :/
Burn a book, save a tree!
Wujek kiedyś otwierał szampana. Korek wystrzelił, odbił się od sufitu i z powrotem wbił w butelkę. Trzeba było szyjkę utrącić, bo nie dało się go wyciągnąć.
saves napisał/a:
Wujek kiedyś otwierał szampana. Korek wystrzelił, odbił się od sufitu i z powrotem wbił w butelkę. Trzeba było szyjkę utrącić, bo nie dało się go wyciągnąć.
Ale żeby tak wujka od razu dekapitować za szampana? Poniosło Was trochę...
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
saves napisał/a:
Na jakiej planecie żyjesz, zgodnie z jaką fizyką, przybyszu z kosmosu?
Zjebała wszystko co można było zjebać.
Że te baby to muszą być takie głupie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów