Jak w temacie. Wygrani konkursu mają szansę spędzić dzień z sadolową bohaterką. Ci od "ruchałbym", "wylizałbym jej piździorę" mają szansę się wykazać. Do dzieła!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Black Snake napisał/a:
Szczerze mówiąc od niej wolałbym z Kotarskim spędzić dzień.
I zostać u niego na noc i śniadanie?
dobra pójdę z tobą po prezenty a ty potem do mnie ja ci zrobię prezent
No przecież wyraźnie powiedziała że tylko dorośli a nie to gówniarstwo odwazni zza szklanego (ciekłego?) ekranu!
W sumie mogła by pociągnąć po korytarzu ale na głębsze czyszczenie rury musiała by mnie przekonać.
Avalanger napisał/a:
@bziktheblue "..Będzie szansa znaleźć się w moim kanale..."
Oj, chyba cieszy się na samą myśl :
----
"Poza tym nie "RUCHAŃSKO", lecz SEKS. I warto przy tym napomnieć, moi Drodzy, że uprawiać można nie seks, lecz pole. Bardziej prawidłowa forma to kochać się." <~~ Tak bym jej widział jej wkurwiające zdanie w tym temacie.
Nie może być coś bardziej prawidłowe lub mniej prawidłowe
A tak w ogóle to pani z filmiku popełniła błąd. Powiedziała w jakimś momencie "mimo tego", a w języku polski istnieją tylko dwie poprawne formy -> mimo to/pomimo tego. Uuu, najpierw będą dla niej baty, potem niech zakłada te skórzane buty ;D
Wsadziłby po same kule żeby jej te oczka wytrzeszcz zrobiły i przytrzymał chwile żeby się poddusiła Kobiety lubią podduszanie podczas seksu. A jak poddusisz za mocno to dopiero się zabawa zaczyna ... tylko po paru dniach trzeba w garażu w kanale zakopać
A kto to kurwa jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów