Jak w temacie. Wygrani konkursu mają szansę spędzić dzień z sadolową bohaterką. Ci od "ruchałbym", "wylizałbym jej piździorę" mają szansę się wykazać. Do dzieła!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Bedzie szansa wyruchac szympansa.
Z dwóch osób... jeden dla takiej to za mało. Założę leginsy i buty skórzane. To już wiadomo o co chodzi i co pani lubi.
A na sadolu napisac niemozna? ehhh, to sie nie bawie
W warszawie? zeby tego na wiejska czasem nie zaniesli
W warszawie? zeby tego na wiejska czasem nie zaniesli
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
"Założę leginsy i buty skórzane".... Już wiemy na co ta pani liczy...
j\Jak wygram, to założę kalosze, czepek pływacki i kufajkę.
Jak ja jej nie trawie szczerze jeśli już kogoś chciał bym poznać z tej trójcy to adbastera
W paczce ,,inaczejowej paulinowej ,, powinno być :pejcz, bat, obroża, knebel z kulką, buty pony girl, świece, kulki do zabawy, czekoladka nadziewana hiszpańskimi muchami, dildo - ,,już nie mówie nic,, ….
raf-ret napisał/a:
Jak ja jej nie trawie szczerze jeśli już kogoś chciał bym poznać z tej trójcy to adbastera
Coś tu zaśmierdziało pedalstwem, ale lepiej się upewnić za pomocą Gaydaru:
"Mówiąc inaczej" skończyło się na "...and justice for all"
No zgłosiłym się (chęć zobaczenia jej dupeczki w leginsach wygrałą), ale obawiam się, że jak wygram to będę na tym pierdolonym jutjubie, a tego nie chcę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów