Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Plus @WinterWolf, Jak bujanie się po drzewie może być niszczeniem mienia skoro mienie nie zostało zniszczone?? Gdyby połamał to drzewo to jeszcze bym się kłócił ale w tym przypadku, pies dał pouczenie bo nie miał za co wlepić mandat.
A wątpię, żeby posprzątali po sobie.
Mhm, brawo, nie rozumiem tego. Skakanie po elewacji, murkach i innych chujach to że niby co? sport? Dla mnie to jest to samo jak ktoś maluje po ścianach te swoje HWDP (z resztą błędem) czy też inne gówna... Z resztą co jest fajnego w udawaniu małpy? :/
o kurwa znalazł się mistrz ortografii!
weź mięsa do buzi, może trochę wyluzujesz
@up Ten komentarz napisałeś z telefonu, siedząc przed telewizorem?
A Ty kurwa z drzewa, tak ?
o kurwa ale przestępcy
A jak upierdoli gałąź, która spadnie na Twój samochód to jak ich nazwiesz?
o kurwa znalazł się mistrz ortografii!
weź mięsa do buzi, może trochę wyluzujesz
W internecie kozak, a w realu układasz mi kafelki w łazience Człowiek z gimnazjum wychodzi, ale gimnazjum z człowieka nie zawsze.
W tym momencie to się już wkurwiłem. Ludzie ku**a, czy naprawdę trzeba na wszystko polaczkować? Idąc waszym tokiem myślenia krytykować można wszystko, każde zajęcie i każdy sport. Bieganie w maratonach? No co za pojeb biega 40km po ulicach? Wspinaczka? Też kurwa, następne niewyżyte małpy. Jeszcze krajobraz niszczą, jak kawałek kamienia na Jurze Krakowsko-Częstochowkiej odpadnie ze skałki. Pewnie, lepiej być grubym, płytkim polaczkiem bez zainteresowań, który siedzi przed komputerem i krytykuje wszystko, co tylko uda mu się wygrzebać. Każdy człowiek ma swoje zainteresowania, a w gestii drugiego człowieka nie leży krytykowanie ich. A że coś się rozjebało? Przecież ten krawężnik sam by spadł po pierwszej większej ulewie, albo pod naporem śniegu. Proponuję obejrzeć filmiki z krajów, gdzie nie wszystko jest robione na odpierdol i nie trzyma się na słowo honoru. Parkour'owcy na świecie skaczą i nikomu nic do tego, ba, są nawet podziwiani. Ale wiadomo, co kraj to mentalność.
Czyli nic nie wolno krytykować. Ktoś tutaj coś pisał o maratonach i wspinaczce?
W przyrodzie zawsze występuje plus i minus, yin i yang, jeśli ktoś może podziwiać to ktoś inny może krytykować. Jednak banda popaprańców wymyśliła sobie słówko "hejtowanie", gdyż była za tępa nawet by odnaleźć Polski odpowiednik, i zbyt zjebana żeby doszło do nich że to co robią jest w prostym ujęciu "do dupy".
I to zwieńczenie, 15 letniego szczyla "Ale wiadomo, co kraj to mentalność. ".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów