📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdolę, siedzą w domach przed kompami i TV - źle, bo brak ruchu itd.; wyjdą na dwór poruszać się - źle, bo coś zniszczą.
"dobrze, słuchaj... jeżeli bedzie jakies zgloszenie telefoniczne i bede musial przyjechac tutaj jeszcze raz w zwiazku z tym ze ty sie bujasz na drzewie czy cos w tym rodzaju bedziesz mial problem wtedy"
I bardzo dobrze! Bo kurwa na drzewie to bujają się murzyni!... znaczy się małpy!
A tak na serio to chyba tego pachoła poebało
I bardzo dobrze! Bo kurwa na drzewie to bujają się murzyni!... znaczy się małpy!
A tak na serio to chyba tego pachoła poebało
Wiedziałem, że ktoś się przyjebie do sceny z policjantem Po tym co widać na filmiku można wywnioskować, że przyjechali, bo jakiś pojeb zadzwonił, że "jakieś gówniarze bujają się na drzewie". Koleś załatwił sprawę pouczeniem, ale notatkę musiał sporządzić z wezwania, bo takie przepisy. Ale uczciwie ich ostrzegł, że jeśli dostanie jeszcze jedno wezwanie w to samo miejsce, to drugiego pouczenia nie będzie mógł dać.
A montaż naprawdę spoko
A montaż naprawdę spoko
Miasto sie ku*wa rozsypuje.. to chcą parkour wykorzystac do wyciagniecia nowych fundow z unii, ) z kieszeni chlopakow
zajebsity pomysl
gratulacje
Ja pierd*le ale zacofanie
ts!
zajebsity pomysl
gratulacje
Ja pierd*le ale zacofanie
Jak nie może dać drugiego pouczenia? Za co ma im niby dać mandat, za że skaczą przez poręcz albo wskakują na drzewo? Rozumiem, że bawiące się dzieci i skaczące po murkach, czy drzewach powinny trafić do poprawczaka? Ten niebieski to jakiś służbista, któremu kanapki zabierali w szkole, spięty jak bawole jaja a interweniuje w sprawie skaczących po drzewie kolesi pfff hehe
Jak nie może dać drugiego pouczenia? Za co ma im niby dać mandat, za że skaczą przez poręcz albo wskakują na drzewo? Rozumiem, że bawiące się dzieci i skaczące po murkach, czy drzewach powinny trafić do poprawczaka? Ten niebieski to jakiś służbista, któremu kanapki zabierali w szkole, spięty jak bawole jaja a interweniuje w sprawie skaczących po drzewie kolesi pfff hehe
Cytat:
Czyli do wyboru jest siedzenie w domu albo rozpierdalanie otoczenia? No to fajnie masz nasrane.Ja pierdolę, siedzą w domach przed kompami i TV - źle, bo brak ruchu itd.; wyjdą na dwór poruszać się - źle, bo coś zniszczą.
Ale przez tą rozwalony chodnik w 1:10 ktoś mógł sobie złamać niechcący nogę, więc dobrze, że "rozwalił" i tak już zniszczoną kostkę
@panchamityle Chociazby dlatego ze takie zachowanie liczy sie jako niszczenie publicznego mienia a to podchodzi pod wykroczenia. to tak samo jak bys przejechal za szybko przed policja ta cie sciaga i ostrzega z dobroci ze jeszcze raz i bedziesz mial problem, a Ty za 5 min znowu taka sama sytuacja. sadzisz ze znowu dostaniesz pouczenie? I przestan pierdolic jakies teksty dodatkowo bo w cale w chuj nie sa smieszne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów