Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bez powodu dorobili się takiej fury, w chuj za żarcie mniej wychodzi
Sixt jak sugeruje końcówka reklamy, to wypożyczalnia pojazdów. Więc nie masz powodu do nienawiści o 2 złote więcej u sąsiada.
Sixt jak sugeruje końcówka reklamy, to wypożyczalnia pojazdów. Więc nie masz powodu do nienawiści o 2 złote więcej u sąsiada.
Gdzie tu masz jakąś moją nienawiść o 2 złote do sąsiada kreska czy tam kriska? Zresztą mój sąsiad się prawdopodobnie wczoraj powiesił ( serio ) więc i tak już zarabiam więcej od niego
..
kreska czy tam kriska
Kriski? To ten typ co kiedyś wmawiał na sadolu, że od wąchania pierdów jest się zdrowszym i dłużej żyje?
Bo zdezelowane E36 i E46 to rzeczywiście pojazd dla buraków. Typowy Seba kupi złoma z 320d za grosze i szaleje. To samo tyczy się zajechanych audi po taksówce od Niemca.
Typowe wyposażenie Sebowozu:
- Skóra jest - spękana, zaniedbana i wygląda jak gówno
- klima jest - nie działa, ale to nie ważne
- full opcja jest - mimo, że połowa nie działa to i tak Sebie nie potrzebne
- obcięte 3 zwoje, bo najtańsze sprężyny ~350zł, a tarcza do gumówki około 2zł, więc karwa-fa ile zostaje na browary!!!
- charcząca tuba na pół bagażnika
Co innego zadbane egzemplarze, ale Sebixów nie stać na takie, łysego więc zobaczymy w "limuzynie.
Uprzedzam zapytanie "pizdy z fiutów 1.0".
Szau nima, ale do wyboru mam na placu, za swoje zarobione pieniądze:
- Sałat Cordupa 1.9TDI (AHU) 130KM z groszem, obniżone i nie kopcące, ale za to laczka palące, drut-tjunowane osobiście
- Fiut Punto I 1,1 SPI - kosztowało całe 500zł, to grzech nie brać, ale stan niezły
- Fiut Punto 1,2 MPI, aktualnie mała awaria silnika unieruchomiła ten wóz drabiniasty, i z aż 80KM większość zdechło.
Kriski? To ten typ co kiedyś wmawiał na sadolu, że od wąchania pierdów jest się zdrowszym i dłużej żyje?
Jam to się nie chwaląc.
@Eleir
Bo zdezelowane E36 i E46 to rzeczywiście pojazd dla buraków. Typowy Seba kupi złoma z 320d za grosze i szaleje. To samo tyczy się zajechanych audi po taksówce od Niemca.
Typowe wyposażenie Sebowozu:
- Skóra jest - spękana, zaniedbana i wygląda jak gówno
- klima jest - nie działa, ale to nie ważne
- full opcja jest - mimo, że połowa nie działa to i tak Sebie nie potrzebne
- obcięte 3 zwoje, bo najtańsze sprężyny ~350zł, a tarcza do gumówki około 2zł, więc karwa-fa ile zostaje na browary!!!
- charcząca tuba na pół bagażnika
Co innego zadbane egzemplarze, ale Sebixów nie stać na takie, łysego więc zobaczymy w "limuzynie.
Uprzedzam zapytanie "pizdy z fiutów 1.0".
Szau nima, ale do wyboru mam na placu, za swoje zarobione pieniądze:
- Sałat Cordupa 1.9TDI (AHU) 130KM z groszem, obniżone i nie kopcące, ale za to laczka palące, drut-tjunowane osobiście
- Fiut Punto I 1,1 SPI - kosztowało całe 500zł, to grzech nie brać, ale stan niezły
- Fiut Punto 1,2 MPI, aktualnie mała awaria silnika unieruchomiła ten wóz drabiniasty, i z aż 80KM większość zdechło.
Już się chciałem pruć, ale w sumie masz rację.
Jak na pewnym forum opisałem co i za ile zrobiłem (remont zawiasu na lemforderze z piaskowaniem i malowaniem każdego elementu zawieszenia, kompletna wymiana hamulców przewodów etc, nowe amortyzatory, spręzyny etc) to powiedzieli, że jestem jebnięty i kupiłem złoma, za tyle co wsadziłem to on ma 4 takie i jeszcze mpakieta dokupi do tego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów