📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
o chuj, az poczułem zapach z filmiku w pewnym momencie
turor napisał/a:
Karyny w masę idą, widać długofalowo się nastawiają
Bo taki prawidłowy opis (tak, wiem, to pewna emfaza) brzmieć winien tak:
„...obie dziewczynki mają wprawdzie po 10 lat, ale są za to najszczuplejsze w klasie...”
Tak wyglądają realia USA.
Kiedy nie ma żadnych smoluchów w pobliżu to na nagraniach nie ma okrzyków ,,Oł dejm" ,,oł szit, oł szit" - ehhh
obie spasione, nie ma komu kibicować
Bo taki prawidłowy opis (tak, wiem, to pewna emfaza) brzmieć winien tak:
„...obie dziewczynki mają wprawdzie po 10 lat, ale są za to najszczuplejsze w klasie...”
Tak wyglądają realia USA.
A mnie się skojarzyło "umyj wieloryba, a cena jest- no chyba!"
Przecież to jakaś katastrofa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów