W Lidlu były urządzenia, które kosztowały 888zł i ludzie się o nie szarpali by kupić po cenie przystępnej. Rzucili się na to w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze? To kurwa ,żal mi rodaków w kraju, tak się kurwa przystosowali, do tej chujowej sytuacji, że nie są w stanie ogarnąć, że taki czy inny sprzęt kosztuje grosze zamawiając na aliexpress, a wtakim lidlu czy innym molochu raz, że są w chuja robieni na cenie to jeszcze pośmiewisko robią z siebie.
Haha opis najlepszy! Fantastico lubisz drażnić lwy
dwa debile
"ale ja jestem kobietą"...
Jeb się suko na cyce. Mamy XXI wiek i nowoczesną europę z pełnym równouprawnieniem ty zaściankowa, średniowieczna kurwo.
Jeb się suko na cyce. Mamy XXI wiek i nowoczesną europę z pełnym równouprawnieniem ty zaściankowa, średniowieczna kurwo.
Widzieliście żeby kiedykolwiek sie tak napierdalali o sprzęt jakiejś renomowanej marki. To może tylko oznaczać jakość producenta.
Jedni rzucają się na miksery, buty, kurczaka, a inni na rządową posadę i kasę. Chłosta i pałowanie ludzi w obu przypadkach będzie całkowicie uzasadnione.
Zwrócił ktoś uwagę, że Polska jako jeden z nielicznych krajów ma wpojoną etykietę kulturową tak głęboko, że nawet w takich skrajnych sytuacjach każdy do każdego mówi per Pan/Pani?
Facet trzyma pewnym chwytem, kobieta robi szopkę i wciska ciemnotę i gra na emocjach jak zawsze.
Jestem prawie pewien, że gościu sięgał sprzęt, a babka podbiegła i mu się powiesiła i liczyła na to, że "dobry i życzliwy facet ustąpi, bo gdyby był prawdziwym mężczyzną to by tak zrobił" uroiła sobie we łbie i odpierdala. Zwłaszcza ten argument "ja byłam pierwsza w drzwiach" co to gówno ma do rzeczy?
///EDIT: Nawet to kurwa widać na początku nagrania, że ta głupia cipa się dopiero przepycha między ludźmi i nawet nie widzi kartonu z produktem i już pierdoli, że była pierwsza i ujada jak niedojebany pies, żeby coś ugrać na emocjach bo w inny sposób to najwyżej kopa w dupę albo figę z makiem.
Polecam poobserwować babkę w berecie.
Jestem prawie pewien, że gościu sięgał sprzęt, a babka podbiegła i mu się powiesiła i liczyła na to, że "dobry i życzliwy facet ustąpi, bo gdyby był prawdziwym mężczyzną to by tak zrobił" uroiła sobie we łbie i odpierdala. Zwłaszcza ten argument "ja byłam pierwsza w drzwiach" co to gówno ma do rzeczy?
///EDIT: Nawet to kurwa widać na początku nagrania, że ta głupia cipa się dopiero przepycha między ludźmi i nawet nie widzi kartonu z produktem i już pierdoli, że była pierwsza i ujada jak niedojebany pies, żeby coś ugrać na emocjach bo w inny sposób to najwyżej kopa w dupę albo figę z makiem.
Polecam poobserwować babkę w berecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów