W Lidlu były urządzenia, które kosztowały 888zł i ludzie się o nie szarpali by kupić po cenie przystępnej. Rzucili się na to w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Zwrócił ktoś uwagę, że Polska jako jeden z nielicznych krajów ma wpojoną etykietę kulturową tak głęboko, że nawet w takich skrajnych sytuacjach każdy do każdego mówi per Pan/Pani?
Bo u nas wszystko jest takie trochę na pozór. Ludzie darzą się znacznie większym szacunkiem w krajach, gdzie zwraca się do drugiej osoby per ty.
Cytat:
Szczerze? To kurwa ,żal mi rodaków w kraju
Robaków*
był niedawno taki filmik z orłem i czaplą. Zrobiłbym jej jak ten orzeł.
Mentalność krakusów
Szczerze nie jest aż tak źle, jak gdzie indziej na walkach w lidlu. Tu tylko jedna osoba chciała wyrwać towar 2-giej.
Jebnęli tym o podłogę, pewnie już zepsute. Widzę rozwiązanie sytuacji: każdy płaci po 444 złotych za zniszczenie towaru.
Żenada. Brak jakiekolwiek godności. Odnoszę wrażenie że obydwoje mają jakieś zaburzenia psychiczne.
Pierdzielone zwierzeta. Konsumpcjonizm i reklamy tak najebaly ludziom we lbach...
tarcer123 napisał/a:
Żenada. Brak jakiekolwiek godności. Odnoszę wrażenie że obydwoje mają jakieś zaburzenia psychiczne.
nie, to po prostu polacy
Nie chciałbym wietrzyć spisków ale... jak to jest że filmiki o sklepowym MMA są zawsze z Lidla? Jakaś kryptoreklama?
TT4 napisał/a:
Mocny materiał. Dlaczego? Bo oglądam tych ludzi i mnie boli. Boli mnie to, że gdybym to ja był "pierwszy" to bym zajebał piździe gonga i sprzęt wielofunkcyjny byłby mój na mientko. Świadkowie zdarzenia na czele z pipkiem nagrywającym też by zarobili bo kontrolnym, takim na wyciszenie i spokojnie do kasy.
Charlie Bronson.
Chuja bys zrobił
Babka ma ton głosu choćby całe życie zbierała te 888zł i wreszcie będąc tak blisko, mogąc na starość sobie pozwolić zaszaleć, okazja przechodzi koło nosa... pamiętam jak pewnego razu też byłem napalony na promocje i szukałem power banka dłuższy czas. Spodobał mi się pewny ale stwierdziłem, że zaczekam bo za niedługo miały być jakieś wyprzedaże. Nadszedł czas wyprzedaży w sklepie i power bank był w gazetce z ceną niezmienioną, napisem promocja i przekreśloną ceną wyższą ( której nigdy nie było ). Marketing robi w chuja ludzi a Ci najbardziej ciemni najbardziej napędzają rynek na promocjach kupując w cenach niezmienionych lub jeszcze zawyżonych...
hmisiek123 napisał/a:
nie, to po prostu polacy
w każdym innym kraju sa takie akcje, więc zamknij mordę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów