📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ogarniam czemu ludzie leją na klatce.
No w życiu wiele razy byłem przyciśnięty pod bramkę i musiałem się odpryskać ale nigdy nie przyszło aby szczać w budynku gdzieś na schodach.
Leciało się w krzaczory i szczało albo pod drzewo.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No w życiu wiele razy byłem przyciśnięty pod bramkę i musiałem się odpryskać ale nigdy nie przyszło aby szczać w budynku gdzieś na schodach.
Leciało się w krzaczory i szczało albo pod drzewo.
Materiałów z tego miejsca jest sporo w necie, oddawanie moczu to nic. W tym kąciku nie jeden przygotował deser dla polskich celebrytek.
juz by sie kurwa do zsypu odlal ktos...
chuj w dupe takim cwelom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów