Od momentu 1:20
Dobra wypierdalam z internetów
Mnie nie śmieszą tacy ludzie... Straciło się rodziców brat siostra może poumierali , dostało się załamki i poszło się w chwilę zadowolenia,które niszczy resztę życia. Ale wy kurwy które siedzicie na mamusi rencie i męczycie ją jak pasożyt emocjonalny , twardzieli na sadolu kozaków udajecie... Wypierdalać do pracy, trochę się zmęczycie i główka się rozjaśni. Chuj wam w dupy cwele.
piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.Mnie nie śmieszą tacy ludzie... Straciło się rodziców brat siostra może poumierali , dostało się załamki i poszło się w chwilę zadowolenia,które niszczy resztę życia. Ale wy kurwy które siedzicie na mamusi rencie i męczycie ją jak pasożyt emocjonalny , twardzieli na sadolu kozaków udajecie... Wypierdalać do pracy, trochę się zmęczycie i główka się rozjaśni. Chuj wam w dupy cwele.
Mnie nie śmieszą tacy ludzie... Straciło się rodziców brat siostra może poumierali , dostało się załamki i poszło się w chwilę zadowolenia,które niszczy resztę życia. Ale wy kurwy które siedzicie na mamusi rencie i męczycie ją jak pasożyt emocjonalny , twardzieli na sadolu kozaków udajecie... Wypierdalać do pracy, trochę się zmęczycie i główka się rozjaśni. Chuj wam w dupy cwele.