18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szczeniaki trafiły do kibla
panpies • 2019-12-07, 13:58
Kobieta spakowała do worka nowo urodzone szczeniaki i spuściła je w toalecie.

58-letnia mieszkanka woj. dolnośląskiego wrzuciła nowo narodzone szczenięta do toalety znajdującej się obok jej domu. Piszczenie topiących się, bezbronnych psów usłyszał mieszkający w pobliżu mężczyzna.

Sąsiad 58-latki wyciągnął szczenięta i zabrał kobiecie ich matkę, po czym zadzwonił na policję. Funkcjonariusze zatrzymali 58-latkę, która przyznała się do przestępstwa i trafiła do policyjnego aresztu.

Usłyszy zarzuty znęcania się nad zwierzętami, za co grozi do 5 lat pozbawiania wolności. Psy trafiły pod opiekę schroniska.
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-12-07, 21:12 1
jak do kibla tyle szczeniaków ??? baby są jednak upośledzone bo żaden normalny facet nie wpadł by na tak kretyński pomysł...... dobrze że przez odpływ umywalki nie chciała ich wepchać

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
k................4 2019-12-07, 23:35 1
Homo sapiens = mogę więcej.
Zgłoś
misiopysio123 2019-12-08, 1:13 3
sensualna napisał/a:

dużo więcej płace za bąbelki 500+ które prędzej bym uśpiła tak że japa tam

Ciebie, bąbelku mogli uśpić kiedyś, byłby spokój.
Zgłoś
dertaz 2019-12-08, 1:50 1
Mam nadzieje że pligon6 i jego rodzina niedługo zdechnie, życzę im tego, bo szkoda tlenu na takich zjebów
Zgłoś
X................3 2019-12-08, 1:51 1
sensualna napisał/a:

tak ciężko oddać psy do schroniska? toć za to się nie płaci

trzeba wyjść z chaty, a to już coś
Zgłoś
peremere34416 2019-12-08, 2:06
Ja kiedyś jak się nacpalem to chciałem dywanik spod kibla Szczotka w muszli przepchac.
Zgłoś
sars_80 2019-12-08, 14:43 1
poligon6 napisał/a:

Ludzie to kurwy bez serca.
Co tego sąsiada obchodziło, że ktoś topi szczęnieta, których jest właścicielem. Zawsze się topiło nadliczbowe lub niechciane. Zakopywało żywcem w ziemi, lub wstrzykiwało denaturat za ucho.
Niedługo kury na rosół nie ubijesz bo jakieś gumowe ucho doniesie na policje.

masz piwo odemnie
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-12-08, 15:59
No spierdolina z ciebie,bo topić zamiast napierdalać młotkiem,no skurwysyn natiura się wyręcza skurwysyn wyręcza się!!
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-12-08, 18:26
sensualna napisał/a:

dużo więcej płace za bąbelki 500+ które prędzej bym uśpiła tak że japa tam

ładnie głupia jesteś, uśpić to można takiego śmiecia jak ty .. huja tam płacisz tylko żal ci dupę ściska, widziałem jak wyliczyli że wystarczy 4 grosze podniesiony koszt benzyny żeby pokryć program 500+ wiec japa tam zindoktrynowany turbo cymbale

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
tarcer123 2019-12-08, 21:48
4 grosze do benzyny zeby pokryc 500+...

Dobre naprawde dobre.
Zgłoś
MindBodyLightSound 2019-12-09, 13:23
poligon6 napisał/a:

Co tego sąsiada obchodziło, że ktoś topi szczęnieta, których jest właścicielem. Zawsze się topiło nadliczbowe lub niechciane. Zakopywało żywcem w ziemi, lub wstrzykiwało denaturat za ucho.

Już ci to kiedys było dedykowane, ale przypomnę: ciesz się kmiocie, że cie prawo chroni, bo byś tak samo skończył ze swoim wodogłowiem.
Zgłoś
kulawiec 2019-12-09, 16:53
Nie mam słów na takie draństwo, przecież to czyste kurewstwo. Jak można być tak podłym, i wywalać nie do swojego kibla? Przecież zatkała by się rura i jak ci biedni ludzie by potem srali?

A baba tępa jak but, mało to chińskiego żarcia w okolicy? Popytała by czy im nie potrzeba, to by jeszcze za to jakieś sajgonki dostała.
Zgłoś
Cypriano81 2019-12-11, 23:06
Rozumiem ludzi tak wrzucić do kibla ale zwierzęta? Jebana sadystka niech zgnije na cwelowni
Zgłoś
Olencja88 2019-12-12, 13:21
poligon6 napisał/a:

Wracaj na swoją wiochę bo kultura i szacunek do żywego stworzenia to skrajnie obce dla ciebie tematy. Idź tam sobie kury duś czy coś.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów