18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szczeniaki trafiły do kibla
panpies • 2019-12-07, 13:58
Kobieta spakowała do worka nowo urodzone szczeniaki i spuściła je w toalecie.

58-letnia mieszkanka woj. dolnośląskiego wrzuciła nowo narodzone szczenięta do toalety znajdującej się obok jej domu. Piszczenie topiących się, bezbronnych psów usłyszał mieszkający w pobliżu mężczyzna.

Sąsiad 58-latki wyciągnął szczenięta i zabrał kobiecie ich matkę, po czym zadzwonił na policję. Funkcjonariusze zatrzymali 58-latkę, która przyznała się do przestępstwa i trafiła do policyjnego aresztu.

Usłyszy zarzuty znęcania się nad zwierzętami, za co grozi do 5 lat pozbawiania wolności. Psy trafiły pod opiekę schroniska.
Zgłoś
Halman 2019-12-07, 14:10 11
o jejku, popłakałem się w mankiet spodni....
Zgłoś
wojtekpwse 2019-12-07, 14:11 7
Nie no przejebane. Dramat. Koszmar. Jebać to
Zgłoś
~sensualna 2019-12-07, 14:12 8
tak ciężko oddać psy do schroniska? toć za to się nie płaci
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-12-07, 14:29 1
panpies napisał/a:

spakował do wora nowo urodzone szczeniaki.

Coś mi to przypomina, już chyba to gdzieś widziałem, zaraz zaraz...

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
poligon6 2019-12-07, 14:35 30
Ludzie to kurwy bez serca.

Co tego sąsiada obchodziło, że ktoś topi szczęnieta, których jest właścicielem. Zawsze się topiło nadliczbowe lub niechciane. Zakopywało żywcem w ziemi, lub wstrzykiwało denaturat za ucho.

Niedługo kury na rosół nie ubijesz bo jakieś gumowe ucho doniesie na policje.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
mygyry 2019-12-07, 14:43 29
poligon6 napisał/a:

Co tego sąsiada obchodziło, że ktoś topi szczęnieta, których jest właścicielem. Zawsze się topiło nadliczbowe lub niechciane. Zakopywało żywcem w ziemi, lub wstrzykiwało denaturat za ucho.

Serio wrzuciłbyś psy w worku do kibla? Przecież zapchać by się mogło...
Zgłoś
r061071 2019-12-07, 14:46 2
nie jest zle grozi jej tyle co Banasiowi

forza nostra legge
Zgłoś
Rozjebie 2019-12-07, 14:50 8
poligon6 napisał/a:

I znowu koment o tej samej treści, ja pierdole Najpierw recepty zabijania kundli (które kurwa każdy debil zna już od wieków) a potem wyrażenie obawy przed zabronieniem ubijania wiejskich zwierząt... Co za łeb
Zgłoś
J................k 2019-12-07, 14:52 16
sensualna napisał/a:

tak ciężko oddać psy do schroniska? toć za to się nie płaci

Wszyscy kurwa placimy za te kurewskie schroniska ja bym usypiał każdego "niczyjego" sierściucha czy kundla.

Sporo wydaje też na schronisko dla bezdomnych zwierząt miasto Opole – około 500 tys. zł; mniej więcej połowa tych wydatków to płace (z pochodnymi) pracowników schroniska, reszta to koszt utrzymania budynków, opieki weterynaryjnej, opłat za ciepło i prąd.

Biała Podlaska zadeklarowała, że w tym roku na utrzymanie schroniska dla zwierząt wyda 304 tys. zł i po 2,5 tys. na sterylizację i dokarmianie bezdomnych kotów.
Zgłoś
poligon6 2019-12-07, 14:52
mygyry napisał/a:

Serio wrzuciłbyś psy w worku do kibla? Przecież zapchać by się mogło...

Spusciła do toalety znajdującej się poza jej domem- czyli wychodka jak sadzę. ale mimo wszystko powinna je zakopać.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
~Velture 2019-12-07, 15:13
Grozi do 5 a w praktyce skończy się na grzywnie 80 stawek po 10 złotych, którą pewnie sobie jeszcze rozłoży na raty w sądzie.

Nie no, żartuję. U nas to umorzą.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Essent 2019-12-07, 15:14 4
Kiedyś wrzucało się do rzeki, teraz się po dupie nie podrapiesz bo ktoś patrzy i podsłuCHUJE
Zgłoś
Robertuss 2019-12-07, 15:29 2
Coordinator napisał/a:

I znowu koment o tej samej treści, ja pie**ole Najpierw recepty zabijania kundli (które k***a każdy debil zna już od wieków) a potem wyrażenie obawy przed zabronieniem ubijania wiejskich zwierząt... Co za łeb

Udaje że go to nie rusza bo jest twardym gangsterem a znając życie dostał by w pysk to by zjebał po pierwszym strzale i taka prawda.
Zgłoś
ProVVe 2019-12-07, 15:33
Przecież w schronisku też się usypia. Powinna oddać do schroniska po to to kurwa jest.. Mają za darmo pieniądze brać niech pracują

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów