Komu szczepionkę?
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!sanepid musi pilnować OBOWIĄZKOWYCH szczepień bo już były próby wycofywania się z nich czego skutkiem były epidemie chorób o których wszyscy już dawno zapomnieli. szczepienia MUSZĄ być OBOWIĄZKOWE bo szczepionka jest skuteczna jeśli jest nią objęte około 95% populacji gdy odsetek ten spada poniżej 95% to nawet osoby szczepione mogą się zarazić, jeśli ktoś uważa że nie szczepi dziecka bo dostanie ono od tego autyzmy czy czegoś tam jeszcze to jest zwykłą mało rozgarniętą paniusią która naczytała się zbyt wiele gali pani domy czy innego szajsu, nowoczesne szczepionki są w WIĘKSZOŚCI przypadków bezpieczne (w przeciwieństwie do starych) co nie znaczy że nie mogą wystąpić powikłania ale ryzyko jest milion razy mniejsze niż gdyby wszyscy odrzucili szczepienia. NIE SZCZEPIĄC DZIECKA NIE SZKODZISZ TYLKO JEMU ALE I INNYM .
Zbyt wulgarna na słownik, lecz niezwykle trafna definicja demokracji...i chuj z tym jednym na milion
Gdybym miał na szali zdrowie mojego dziecka i życie milionów ludzi, to powiem szczerze, że wybrałbym zdrowie swojego dziecka, a miliony niech sobie zdychają. Co to kurwa za pierdolenie, że jeden na milion ma powikłania, więc trzeba szczepić wszystkich i pieprzyć jednostki? Jak czytam takich baranów to mnie szlag trafia. Skoro u określonej grupy osób występują powikłania, to znaczy, że jakiś czynnik biologiczny to powoduje, a tym samym można stworzyć test, który wychwyciłby takie osoby. No ale po co nad tym pracować, jak kurwa można zaszczepić bandę baranów i chuj z tym jednym na milion, niech rodzice się martwią. Dlaczego nie ma takich testów? Bo w tym pojebanym świecie nie liczy się człowiek, tylko kasa. Więc nie mędrkuj mi tu o dobru ogółu, bo ja mam w dupie solidarność z ludźmi, którzy maja mnie w dupie.