📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Sprzedam miasto Białystok- tanio! Mieszkańcy gratis. Polska.
Ten człowiek nie jest zdrowy w 100% a jakiś idiota wykorzystał jego "kalectwo" i robi z niego pośmiewisko na wielką skalę.
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
A ja tobie chuju życzę śmierci w męczarniach w nędzy i zapomnieniu. Kurwa jak ja nienawidzę upośledzonych.
Swoją drogą sadol wam się nieznośnie jebie już od wczoraj, zróbta coś z tym. Siadło ładowanie commentów i często wywala,że serwis padł.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Swoją drogą sadol wam się nieznośnie jebie już od wczoraj, zróbta coś z tym. Siadło ładowanie commentów i często wywala,że serwis padł.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Bardzo dziękuję Panie Krzyśku
To jest człowiek którego nie potrzebujemy, to jest człowiek na którego zasługujemy!
Koleś mimo że niedorozwinięty, czego mu współczuje, powiedział zapewne LEPSZE życzenia niż 99% z was...
@androgenius pisząc tak sam jesteś upośledzony. Wielki burżuj. Poczytaj swoje komenty jak nieudolnie próbujesz hejtować bądź trollować. Stary a durny
A teraz zadajcie sobie pytanie, kto jest bardziej chory, Kononowicz Krzysztof czy tzw. "ludzie nowocześni" (czyt. pedały i inne twory dzisiejszego świata)? Ja odpowiedź już mam.
@up Jak dobrze widzieć ,że nie tylko ja mam wstręt do pedalstwa itp. Jest nadzieja. A wszędzie mówią o tolerancji. Jebać taką tolerancje ^.^ tak 3maj ziomek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów