W sumie historia mojego najstarszego dziecka dość podobna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W sumie historia mojego najstarszego dziecka dość podobna
Można prosić o jakiś świeższy materiał? To że dotyczy to autora nie znaczy, że jest to wciąż zabawne
"W sumie historia mojego najstarszego dziecka dość podobna :chomik"
Spłodziłeś Zandberga czy Biedronia?
Spłodziłeś Zandberga czy Biedronia?
Przychodzi mały Jasiu do taty i pyta:
- Jak ja się znalazłem na świecie?
Tata myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian Cię przyniósł.
- Tato, czemu Ty jesteś taki głupi?
- Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
- Bo mamy taką fajną mamę, a Ty pierdolisz bociany.
- Jak ja się znalazłem na świecie?
Tata myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian Cię przyniósł.
- Tato, czemu Ty jesteś taki głupi?
- Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
- Bo mamy taką fajną mamę, a Ty pierdolisz bociany.
Szczerze? I tak wolalbym takie tlumaczenie "jestes wpadka" niz zwykle "a bocian Cie przyniosl" "wyszedles z kapusty" kurwa tepi rodzice z jednocyfrowym IQ
Oj nowynick, co jak co, ale po Tobie spodziewałem się czegoś na wyższym poziomie od... tego.
Mamo skąd się wziąłem ?
- synku jesteś rządowym projektem 500 plus
- synku jesteś rządowym projektem 500 plus
U nas to raczej byłoby:
Jesienią byliśmy na wykopkach, gdzie zbieraliśmy z pola kartofle.
Następnie te kartofle trafiły do gorzelni, gdzie zostały przerobione na wódkę.
Później tak się najebałam na jakiejś imprezie, że straciłam przytomność, a mnie dymało kilku chłopaków których nie znam. Na szczęście dwa tygodnie później też była impreza, gdzie też się spizgałam, ale tym razem dymał mnie tylko jeden frajer, którego znała moja kumpela. To ona powiedziała mi gdzie mieszka, a po kilku miesiącach wzięłam ślub z twoim tatusiem. Urodziłeś się podobno dwa tygodnie za wcześnie, ale ten frajer nic nie wiedział o tej wcześniejszej imprezie.
A teraz śpij Kłentinku. I ciesz się, że nie szczekasz, bo taka impreza była...
Jesienią byliśmy na wykopkach, gdzie zbieraliśmy z pola kartofle.
Następnie te kartofle trafiły do gorzelni, gdzie zostały przerobione na wódkę.
Później tak się najebałam na jakiejś imprezie, że straciłam przytomność, a mnie dymało kilku chłopaków których nie znam. Na szczęście dwa tygodnie później też była impreza, gdzie też się spizgałam, ale tym razem dymał mnie tylko jeden frajer, którego znała moja kumpela. To ona powiedziała mi gdzie mieszka, a po kilku miesiącach wzięłam ślub z twoim tatusiem. Urodziłeś się podobno dwa tygodnie za wcześnie, ale ten frajer nic nie wiedział o tej wcześniejszej imprezie.
A teraz śpij Kłentinku. I ciesz się, że nie szczekasz, bo taka impreza była...
Jabulko69 napisał/a:
Szczerze? I tak wolalbym takie tlumaczenie "jestes wpadka" niz zwykle "a bocian Cie przyniosl" "wyszedles z kapusty" kurwa tepi rodzice z jednocyfrowym IQ
A chuj cię to obchodzi jak rodzice rozmawiają i kiedy o takich rzeczach, wpadko
Nine, ten, never sleep again.
Jabulko69 napisał/a:
Moj listonosz mial na nazwisko Kapusta wiec bardzo mozliwe, ze sporo dzieci jest od Kapusty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów