Kolejna złota myśl przewodniczącego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie masz czasem o 5s dłuższej wersji bo nie słyszę co on tam na końcu gada 'i to jest osiągniecie wszystkich ???????????????'
ma chłop rację,jest to jedno z kilku osiągnięć nielota-zdołał jeszcze kilkukrotnie ośmieszyć siebie i kraj ale największą sławę niewątpliwie przyniósł mu brak umiejętności generowania siły nośnej
Nie wiem czy on to powiedział ironicznie czy serio. Po nim można się wszystkiego spodziewać.
taka prawda niestety. wypierdalaj z Wawelu ty nielotny cwelu !!!
Gimbusy - wpierdalać spać, już!
nie ma to jak wyrwane z kontekstu zdanie
wertunio androgenius - gratuluję, przekroczyliście magiczną granicę. A Tobie wertunio życzę, co by Ciebie też położyli na wawelu - ale to najlepiej już dziś.
Taaa... jarajmy się złotymi myślami chłopo-robotnika elektryka, który prezydentem został z rozpędu.
ja pierdolę, nie byłem na sadolu kilka dni. Praca, wyjazdy itp. Uwielbiam ten moment kiedy widzę na stronkę a tam co najmniej 10 świeżych stron a na każdej po kilka filmików/zdjęc gdzie każdy ma ponad 400 piw. Leje ze śmiechu teraz w pracy od pół godziny z niektórych filmików.
Love u sadistic
Love u sadistic
Slepson napisał/a:
Taaa... jarajmy się złotymi myślami chłopo-robotnika elektryka, który prezydentem został z rozpędu.
Prezydentem zostal z woli wiekszosci wiec spierdalaj.
tomjun napisał/a:
ja pierdolę, nie byłem na sadolu kilka dni. Praca, wyjazdy itp. Uwielbiam ten moment kiedy widzę na stronkę a tam co najmniej 10 świeżych stron a na każdej po kilka filmików/zdjęc gdzie każdy ma ponad 400 piw. Leje ze śmiechu teraz w pracy od pół godziny z niektórych filmików.
Love u sadistic
No tak. Lechu się pojawił to zaraz wskoczy gromadka koni, którzy zaczną po nim jechać za to, że jest niewykształcony, zrujnował kraj, poszedł na układ z komuchami itd.
Jaruzelski- komuch, morderca, ludobójca, tyran, dyktator, zimny wyrachowany skurwiel
Wałęsa- niewykształcony elektryk, buc, gbur, obrażalska Zosia i wybrany dlatego, żeby znów nie było komucha.
Kwaśniewski- komuch, żyd, pijak
Kaczyński- obrażalski gbur, kartofel, kurdupel, niszczy samoloty
Komorowski- kryptokomuch, grubas, marionetka Moskwy, żona-wieloryb
Wnioski człowieka prostego, doświadczeniem życiowym nieskażonego: Najlepszym prezydentem naszego narodu byłby...
Tak, moi drodzy politolodzy!
1. Nazwisko, z łaciny globus to kula, czyli Polak, w najgorszym razie Włoch.
2. Okrągły, doskonały, ani za niski ani za gruby i bez wąsa!
3. Kosmopolita, obywatel świata o szerokich horyzontach, wykształcony.
4. Małżonka: Mapa Polski, najlepiej ta z 1612 roku ew. z 1921, czyli ze względu na żonę Patriota
5. Niemowa, bo i po co? Każde słowo może zostać obrócone przeciwko niemu.
6. Na pewno nie Żyd bo i jak niby miałby być?
7. W razie nagłej śmierci, rozpieprzyć, spalić, zapomnieć, byle nie chować.
Albo głosujecie na Globus albo zamknąć kurwa ryje
Wałęsa- niewykształcony elektryk, buc, gbur, obrażalska Zosia i wybrany dlatego, żeby znów nie było komucha.
Kwaśniewski- komuch, żyd, pijak
Kaczyński- obrażalski gbur, kartofel, kurdupel, niszczy samoloty
Komorowski- kryptokomuch, grubas, marionetka Moskwy, żona-wieloryb
Wnioski człowieka prostego, doświadczeniem życiowym nieskażonego: Najlepszym prezydentem naszego narodu byłby...
Tak, moi drodzy politolodzy!
1. Nazwisko, z łaciny globus to kula, czyli Polak, w najgorszym razie Włoch.
2. Okrągły, doskonały, ani za niski ani za gruby i bez wąsa!
3. Kosmopolita, obywatel świata o szerokich horyzontach, wykształcony.
4. Małżonka: Mapa Polski, najlepiej ta z 1612 roku ew. z 1921, czyli ze względu na żonę Patriota
5. Niemowa, bo i po co? Każde słowo może zostać obrócone przeciwko niemu.
6. Na pewno nie Żyd bo i jak niby miałby być?
7. W razie nagłej śmierci, rozpieprzyć, spalić, zapomnieć, byle nie chować.
Albo głosujecie na Globus albo zamknąć kurwa ryje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów