Szczerość kierowcy dostawczaka. Nie było bo własne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zgłosić pracodawcy i pójdzie po premii
Już jeden przyjechał z tych TESCO dostaw i tak zastawił przejazd ze w ogóle z parkingu nie można było wyjechać. Dwa samochody stoją, czekają aż wreszcie się przywlecze kierowca, zapakuje z powrotem wózek i łaskawie ruszy.
Już jeden przyjechał z tych TESCO dostaw i tak zastawił przejazd ze w ogóle z parkingu nie można było wyjechać. Dwa samochody stoją, czekają aż wreszcie się przywlecze kierowca, zapakuje z powrotem wózek i łaskawie ruszy.
Jam mam zawsze przy sobie na wszędzie parkującą dzicz ,,karne kutasy'' ale jak bym coś takiego zobaczył, to w oponach powietrza by już nie było...
Dostawcy i kurierzy w miastach mają przejebane ze znalezieniem miejsca. Osobiście wolę zadzwonić i poczekać chwilę na takiego, niż zastanawiać się kiedy wróci zjeb, który nie raczył nawet zostawić karteczki.
Co do treści, sądzę, że kierowca nawet nie wie co jest napisane na kartce. Widać, że jakiś "kolega" z pracy zasłonił "o kontakt" i dopisał resztę na laminacie.
Co do treści, sądzę, że kierowca nawet nie wie co jest napisane na kartce. Widać, że jakiś "kolega" z pracy zasłonił "o kontakt" i dopisał resztę na laminacie.
Ale świeżutkie owoce i warzywa w sklepie to chcesz mieć? Paczusię na umówiona godzinę, najlepiej co do minuty chcesz mieć? Zawsze wszystko dostępne w sklepie chcesz mieć? To zrób przysługę wszystkim, i naklej sobie tego karnego kutasa na czoło, do głowy napuść odrobinę rozumu (nie za dużo, szok może Cię zabić) i skończ pierdolić jak potłuczony.
P.s. Spuszczenie powietrza z opon zdecydowanie przyspieszy usunięcie tego pojazdu z drogi - idioci wszędzie.
Sam sobie jebnąłeś zdjęcie i wrzuciłeś na sadola. Gratuluję obrotności.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Jam mam zawsze przy sobie na wszędzie parkującą dzicz ,,karne kutasy'' ale jak bym coś takiego zobaczył, to w oponach powietrza by już nie było...
ja dostałem karnego kutasa, jak mondeo się nie zmieściłem między liniami na parkingu osiedlowym. Sprawdzałem parę razy i mondeo w żadnej kombinacji, nie mieści się między liniami na tym parkingu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów