📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:19

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczęściara że kierowca nie spanikował jak ostatnio, bym chyba fikołka p🤬lnął w powietrzu.
W aucie, to czasem jak w widlaku trzeba przechylić łeb w lewo lub prawo .
Ale aby dobrze , że dużo ludzi o tym nie myśli aby mam co oglądać
Ale aby dobrze , że dużo ludzi o tym nie myśli aby mam co oglądać

Spodziewalbym sie tego po tych k🤬ach co nawet zza kierownicy nie wystaja, a tu typ, co za debil
Nakupili półciężarówek z martwym polem wielkości kortu tenisowego i problem.
fascynujące jak dużo niewidomych samodzielnie jeździ samochodem w chinach. to się nazywa integracja, a w euroskansenie niewidomi nadal muszą być wożeni!
Słuchaj koleś, wymieniłam ci olej z filtrem. Wymieniłam przeguby na półosiach, naprawiłam wyciek z maglownicy. To było na cito. Za miesiąc musisz wymienić giętkie przewody hamulcowe wraz z płynem hamulcowym. Skorodowała ci chłodnica, może jebnąć w każdej chwili. lekko hałasuje ci łańcuch od rozrządu, wymień to gówno bo się musiało rozciągnąć. Części 950 zł, robocizna 600. 1550 zł, dawaj 1400 bez faktury.
Ta kobieta wygląda jakby była niepełnosprawna, to jest właśnie efekt unikania przez dziewczyny zajęć z W-Fu, ledwo się ruszają, są w stanie wywrócić się o byle co.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie