Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.
Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje. Po trzecie, zamknij kurwa ryj jak nie jesteś z Krakowa i nie udawaj wielkiego znawcy, bo już pięcioletnie dziecko wie, że moje miasto to miasto maczet. Ameryki nie odkryłeś, stulejarzu.Chłopie, obudź się. Kto w Krakowie chodzi z nożem ? Chyba tylko ukry. Teraz to podstawowe wyposażenie duży gaz (gaśnica)+ maczeta
Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje do autora tego tematu. Po trzecie, zamknij kurwa ryj jak nie jesteś z Krakowa.
Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje do autora tego tematu. Po trzecie, zamknij kurwa ryj jak nie jesteś z Krakowa i nie udawaj wielkiego znawcy, bo pięcioletnie dziecko wie, że moje miasto to miasto maczet. Ameryki nie odkryłeś stulejarzu.
Akurat nie jestem z kurwidołka i szczerze mówiąc od zawsze miałem wyjebane w środowisko kibicowkie czy jak to się tam zwie.wszystkich zna jebany i wie co robia pewnie jestes z kurdwanowa bo tam same takie a to nawet nie krakow
Jak mam być szczery, to się tego wstydzę. Nienawidzę kurew które są mocne w grupie albo ze sprzętem a takich pełno w Krakowie. Raz mojego brata napadło trzech sebiksów z osiedla obok. Wielkie kozaki, bo z nożem jeden czy ki chuj z czym. Mój brat chciał iść na solo, bo się napierdala dużo. W sensie trenuje muai thai, ale spierdolił, bo nie chciał ryzykować życia a jak później ja każdego z osobna chciałem wyłapać, to spierdoliny do potęgi.swampman napisał/a:Akurat nie jestem z kurwidołka i szczerze mówiąc zawsze miałem wyjebane w środowisko kibicowkie :DDDwszystkich zna jebany i wie co robia pewnie jestes z kurdwanowa bo tam same takie a to nawet nie krakow
Jakbyś nie zauważył, to jestem z Krakowa więc nie ucz ojca dzieci robić, pajacu. Mieszkam tu od urodzenia więc doskonale wiem kto i co. To jest pierwsza sprawa. Druga sprawa, to jakbyś nie zauważył, to sobie żartuje. Po trzecie, zamknij kurwa ryj jak nie jesteś z Krakowa i nie udawaj wielkiego znawcy, bo już pięcioletnie dziecko wie, że moje miasto to miasto maczet. Ameryki nie odkryłeś, stulejarzu.
Chuj mnie to boli, jak masz coś jeszcze do powiedzenia, to zapraszam na PW. Pobijesz mnie z kolegami?Tepa cipo, wstyd przynosisz temu miastu. Nie pisz już nic więcej bo się tylko pograzysz. Tak, też jestem z Krakowa.
Chuj mnie to boli, jak masz coś jeszcze do powiedzenia, to zapraszam na PW. Pobijesz mnie z kolegami?
Dostałem nożem trzy razy. Przebita żyła ramienna i tylko błona brzuszna. Dłuższa rana na ręku była cięta więc pikuś. Dwie godziny wcześniej jadłem kolacje więc gdyby w brzuch nóż wszedł cały to bym nie przeżył. Długie cięcie na brzuchu zrobili lekarze żeby sprawdzić bebechy. Na szczęście całe.
Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.
Więcej dystansu stulejarzu, bo Ci żyłka pękniePo chuj mam cię bić zjebie ? Myślisz że każdy ma umysł ameby tak jak ty, żeby szukać dziury w dupie i robić sobie problemy za pajaca z jakiegoś forum sadistica ?
Chuj mnie to boli, jak masz coś jeszcze do powiedzenia, to zapraszam na PW. Pobijesz mnie z kolegami?
dałeś się pociąć jak ostatni lamus i jeszcze się tym chwalisz...
Założyłem konto bo już nie daje rady z tobą idioto. Zamknij mordę, usuń konto, nic nie wrzucaj, gin, przepadnij cioto. Wracaj do swojej piwnicy