Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.
ŁEHE, ale śmieszneHalo, proszę pana, dziecko się panu do konta dorwało w wakacje. Proszę się wylogować zanim smrodu narobi
Założyłem konto bo już nie daje rady z tobą idioto. Zamknij mordę, usuń konto, nic nie wrzucaj, gin, przepadnij cioto. Wracaj do swojej piwnicy
ŁEHE, ale śmieszne
Mam się śmiać czy coś?
Nie zesraj się. Wrócić ojciec z roboty to wpierdol dostaniesz za przeklinanie w internecie.
Joł kurwa zajebisty temat o Krakowie, maczetach, halmanie i dzielnicach. Na początku mi się przewidziało że to wrzuta jak kogoś pocięli hhaha
dałeś się pociąć jak ostatni lamus i jeszcze się tym chwalisz...
No ale rozwiń temat...
Joł kurwa zajebisty temat o Krakowie, maczetach, halmanie i dzielnicach. Na początku mi się przewidziało że to wrzuta jak kogoś pocięli hhaha
Ja wiem kto to. Chodził ze mną do klasy. Zawsze się wkurzał,że nikt w grudniu nie chce przyjść na jego urodziny. Taki lamus. Pewnie sam się pociął, atencjusz jebany
Grubość tkanki tłuszczowej uratowała ci życie.
Nim gruby zsechnie,tym chudy zdechnie.
Opis zdarzenia porfawor.
Rychłego powrotu do zdrowia i jakimś szczegółem pierdolnij, bo mi to spokoju nie da. A do wszystkich "gladiatorów" sadistica - przed napastnikiem z nożem kurewsko trudno sie obronic. Tym bardziej jeśli atakuje z zaskoczenia.
czemu tak mało info? przyjaciołom nie opowiesz?
plastic napisał/a:
czemu tak mało info? przyjaciołom nie opowiesz?
Masz wysokie mniemanie o sobie.
Niezłe sznyty mordo, mam nadzieje, że zachowałeś się jak porządny obywatel i zgłosiłeś sprawę na policje. Also
czy to możliwe, że uratował cię gruby bebzon?
Jak to jest dostać nożem, zesrałeś się od razu czy dopiero po czasie zauważyłeś, że coś jest nie tak?
a w ten pepek co ci sie stalo ?
Co ty masz taki dziwny pępek?
Dokończ to co zacząłeś, w czym mu pomagałeś że cię tak załatwił? W przeprowadzce na tamten świat?