Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.
Dostałeś czy DOSTAŁAŚ ??? bo cycki jak u laski.
Mój stary załatwił mu robotę, a on tak się odwdzięczył.
Reszta to nie wasza sprawa. Myślcie co chcecie.
Litość to naprawdę zbrodnia.
Ja o tym wiem, sam uczyłem swoją kobiete aby nad patologia się nie litować akurat w pracy mam z takimi styczność i znieczulice musiałem w sobie wypracować.
Odpierdolcie się od mojego pępka.
Mój stary załatwił mu robotę, a on tak się odwdzięczył.
Reszta to nie wasza sprawa. Myślcie co chcecie.
Litość to naprawdę zbrodnia.
acha, stary załatwił robotę, a ty pewnie z tego tytułu chciałeś pojeździć sobie na nim jak na swojej suce.
powiem ci co jest w tej historii śmieszne:
- "napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc"." - czyli stary pomógł, a ty chciałeś spijać soki wdzięczności i się zachłysnąłeś.
- ulaniec z ciebie bez formy, a pierdolisz o sztukach walki jak jakiś szczyl.
- twój pępek
odrzuciłeś przyjaźń, to teraz nie oczekuj litości.
Co tu się odpierdala w komentarzach
Nie będę Cię przekonywał że się mylisz. Nie jestem pijawka.
Myśl sobie co chcesz. I nie trzeba mieć kaloryfera na brzuchy. Wygląd nie walczy. A nóż to nie zabawka.
Nie jest gigantyczny.
Szczegóły zostawię dla siebie.
Myślisz się. Życie uratowała mi krav maga z refleksem połączona ze szczęściem. Na treningach jest spoko, ale jak przychodzi co do czego to już nie jest hop siup. Jeden błąd i koniec.
Bardzo dobrze powiedziane. Za cholerę nie mogę znaleźć pewnego filmiku w którym szkoleniowiec samoobrony dał nastolatkowi bez jakiegokolwiek doświadczenia w sztuce walki nóż treningowy, który po dźgnięciach i cięciach zostawiał znaki na ciele jako czerowne zadrapania. Zadaniem było rozbrojenie zawodnika. Mimo tego że udało mu się go rozbroić względnie szybki, pokazał rany które mogły go potencjalnie zabić przez wykrwawienie. Byłby martwy w przeciągu kilku kilkunastu minut.
Mam pytanie. Nie próbowałeś uciekać? Czy po prostu stało się tak że nie miałeś czasu na reakcję i ucieczkę?