Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.
dałeś się pociąć jak ostatni lamus i jeszcze się tym chwalisz...
Co do autora wrzuty, to bez urazy, ale wyglądasz jak pierdolony ulaniec z 15stoma kilogramami nadwagi. Ja wiem, że same mięśnie nie walczą, ale jakąś w miarę przyzwoitą sylwetkę facet powinien mieć. Poza tym każdy, kto ćwiczy jakiś sport walki (boks, mma, czy zapasy) zawodowo, robi treningi siłowe na siłce. Te bajeczki o jakiejś krav madze, karate, czy tam systemie to możesz se w dupę wsadzić. Takie rzeczy, to tylko w bajce z brusem lee i czakiem norrisem, gdzie 60 kilogramowy sychar rozpierdala pięciu 100kilowych goryli naraz. Chcesz się dobrze napierdalać, to musisz być silny, szybki i być zawodnikiem kompletnym (boks, zapasy, kickboxking, ju-jitsu, itp), czyli w jednym skrócie: mma skurwysyny.
Co do autora wrzuty, to bez urazy, ale wyglądasz jak pierdolony ulaniec z 15stoma kilogramami nadwagi. Ja wiem, że same mięśnie nie walczą, ale jakąś w miarę przyzwoitą sylwetkę facet powinien mieć. Poza tym każdy, kto ćwiczy jakiś sport walki (boks, mma, czy zapasy) zawodowo, robi treningi siłowe na siłce. Te bajeczki o jakiejś krav madze, karate, czy tam systemie to możesz se w dupę wsadzić. Takie rzeczy, to tylko w bajce z brusem lee i czakiem norrisem, gdzie 60 kilogramowy sychar rozpierdala pięciu 100kilowych goryli naraz. Chcesz się dobrze napierdalać, to musisz być silny, szybki i być zawodnikiem kompletnym (boks, zapasy, kickboxking, ju-jitsu, itp), czyli w jednym skrócie: mma skurwysyny.
Jakby nie było są cycki więc piwo się należy.
A tak swoją drogą to czego autorze się spodziewałeś po społeczności sadistica? Wiadomo że tu tylko szydera.
Rychłego powrotu. Bebzol cię uratował panie. Jednak picie browarów ma zalety.
wypierdalaj
Wyluzuj chłopie, musisz zaakceptować, że jesteś obrzydliwym grzybem i że masz chujowe geny. Nie ma sensu się denerwować, nikt nie jest idealny, ale ten Twój pępek to naprawdę dziwny, taki kurwa wielki
Co tu się odpierdala w komentarzach
Dowartosciowałes się? To idź spać. Spójrz na siebie halmanie 2.0
Dowartosciowałes się? To idź spać. Spójrz na siebie halmanie 2.0
Ziomek, ale opowiedz co z napastnikiem ? Skrobie wieko ? Czy wrócił do swojego kraju ?
Ziomek, ale opowiedz co z napastnikiem ? Skrobie wieko ? Czy wrócił do swojego kraju ?
Ty na prawdę nie masz za grosz poczucia humoru i dystansu do siebie. Nie dziwię się, że ten ukrainiec wjebał Ci kosę