Podać swojej kobicie metaamfę przed wyjściem na wspólne zakupy i masz z głowy to nudne łażenie między półkami i oglądanie "co jeszcze trzeba kupić", tytlko myk,myk i do kasy.
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...______________
pomorzaninzasmi wuzek wuzka bakteri dziedzka kazym ciedzaka
Trafna uwaga.
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...______________
"Kilku martwych kłamców leży w plastikowych torbach,bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
Trzeba to inaczej skomentowac ???? czemu nie biore duzego wozka do zakupow ? zobaczcie zasmi dziecko wsadza z butami do wozka , potem kazdy z nas bierze wuzek po tym dziecku i laduje jedzenie do wuzka , a ile bakteri i inego syfu z bucikow potencjalnego dziedzka w kazdym miescie kazym supermarkecie ile dzieci jezdzi z butami w przedziale na zakupy , maja wozki ciedzaka dla dzieci , ale nie latwiej wsadzic butami do wozka
A ja myślałem, że to dlatego że to twoja matka robi zakupy bo ty jesteś w podstawówce...
A teraz dla formalności - jedzenie jest zawsze paczkowane, no chyba że ktoś rozwala folie i wszystko wsypuje do środka mieszając. Nie wiem jak ty ale ja jem tylko zawartość opakowanie wywalam.
A poza tym więcej zarazków i bakterii mamy na telefonach i pieniądzach niż na butach więc...
- nie nie, jest tylko po metaamfetaminie
- ah rozumiem, do widzenia
Trzeba to inaczej skomentowac ???? czemu nie biore duzego wozka do zakupow ? zobaczcie zasmi dziecko wsadza z butami do wozka , potem kazdy z nas bierze wuzek po tym dziecku i laduje jedzenie do wuzka , a ile bakteri i inego syfu z bucikow potencjalnego dziedzka w kazdym miescie kazym supermarkecie ile dzieci jezdzi z butami w przedziale na zakupy , maja wozki ciedzaka dla dzieci , ale nie latwiej wsadzic butami do wozka
Dziadek kurwa...
Nie wiem czy miałeś okazję być kiedyś w super markecie, ale produkty które możesz tam znaleźć generalnie mają opakowania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów