Bo facet ma szczęśliwe życie wtedy , kiedy przez jego penisa przepływa więcej spermy niż moczu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No nie wiem. Dużo ruchania i dużo browarów (szczęśliwe życie) daje jednak więcej lania niż spustów
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
bijesz konia za nic to Ci w końcu zdechnie.....
Cytat:
No nie wiem. Dużo r*chania i dużo browarów (szczęśliwe życie) daje jednak więcej lania niż spustów
Męski organizm jest tak skonstruowany , że chociażby pękał Cię pęcherz to nie zlejesz się w czasie ruchania.. Inaczej mówiąc jak będziesz ruchał bez przerwy, nawet z browarem w ręku, to spustów i tak może być więcej ;p
Cytat:
A ch*ja prawda... Walę dziennie 2 razy i mnie z tego wszystkiego ku*as boli.
Następnym razem przy waleniu postaraj położyć się na plecy zamiast na brzuchu.. Powinno ułatwić sprawę
CDBlaze napisał/a:
A chuja prawda... Walę dziennie 2 razy i mnie z tego wszystkiego kutas boli.
A ręka nie? masz wybiórczy ból szczęściarzu
CDBlaze napisał/a:
A chuja prawda... Walę dziennie 2 razy i mnie z tego wszystkiego kutas boli.
to spróbuj walić nie swoją ręką.
Albo to jest przyczyna siedzenia na hardzie 24/7
Czy ja wiem? Znam gościa, któremu dializy robią i za szczęśliwy to on nie jest.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów