Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS
kto dostał na wątrobę ten wie ze każde złamanie itd przy tym to pikuś
Prawdziwe jak uczciwość tuska
Zgodzę się w 100%. Też uważam, że film jest w 100% autentyczny, (to NIE jest sarkazm)
się śmiejecie , gdyby nie brak obrony krytycznej części, jaka jest czacha to gruby dalby rade ! sam kiedyś trenowałem z ziomkiem pół raza chudszego niż bohater filmu i takie ciosy co ten patyczak dawał na wątrobę każdego z nas obecnych na forum by pozamiatałoby do szatni z niesamowitym bólem wątroby ..... gruby to zjadł na śniadanie jak przystawkę na barierę tłuszczu... zajebał w innej kwestii, ale szczerze jak dopracuje 2 element to ma duże szanse rozjebać szczypiora w kolejnej walce za 6Msc
PS
kto dostał na wątrobę ten wie ze każde złamanie itd przy tym to pikuś
Tak tylko jeśli mogę to mam małą uwagę. Wątroba nie boli
Bo jest nieunerwiona. A poza tym to Ok.
nie wiem co ty gadasz ze watroba nie boli skoro ciosy na watrobe sa podobno najbartdziej bolesne, zwalajace z nog. ciosy na glowe przy strzale w watrobe to pikus bo idziesz spac. doprecyzuj, bo troche wychodzi jakbys pierdolil.
Jebany expert.
Idź na onkologię i powiedz ludziom umierającym na raka wątroby, że ich nie boli bo wątroba jest nieunerwiona, aha i powiedz lekarzom, żeby nie podawali morfiny - nie trzeba ponieważ wątroba nie jest unerwiona
Zgodzę się w 100%. Też uważam, że film jest w 100% autentyczny, (to NIE jest sarkazm)
Jest autentyczny. Też tak uważam. Tak jak uczciwość tuska
Idź na onkologię i powiedz ludziom umierającym na raka wątroby, że ich nie boli bo wątroba jest nieunerwiona, aha i powiedz lekarzom, żeby nie podawali morfiny - nie trzeba ponieważ wątroba nie jest unerwiona
Umierających na raka wątroby nie boli wątroba. Powiem ci coś więcej. Jeżeli złamiesz kość to ta kość też nie boli bo też jest nieunerwiona.
Umierających na raka wątroby nie boli wątroba. Powiem ci coś więcej. Jeżeli złamiesz kość to ta kość też nie boli bo też jest nieunerwiona.
Mówi się potocznie, że wątroba boli. Wiadomo, że chodzi o "obicie" wątroby, czyli boli wszystko co dookoła jest naciskane przez wątrobę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów