📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ma Lepsze życie seksualne niż niejeden sadolowy użytkownik
Bobicker napisał/a:
Ma Lepsze życie seksualne niż niejeden sadolowy użytkownik
Z twoim stary tez się liczy..
Jaka erekcja? Jaki szczur? To ręka tej pani po jego prawej grzebie tam gdzie nie powinna.
bialamewa napisał/a:
Jaka erekcja? Jaki szczur? To ręka tej pani po jego prawej grzebie tam gdzie nie powinna.
O kurwa niesamowite.
Dlatego nie dotyka sie poręczy klamek w miejscach publicznych.
Halman napisał/a:
mów za siebie
Zmartwię Cie, komentarze w stylu "pierdol się halman" nie oznaczają u Ciebie bogatego życia seksualnego.
xXx5226 napisał/a:
Zmartwię Cie, komentarze w stylu "pierdol się halman" nie oznaczają u Ciebie bogatego życia seksualnego.
pocieszę cię; komentarze "wal się na ryj" nie dotyczą wyłącznie ciebie.
bialamewa napisał/a:
Ja się zastanawiam czy to czasem też gościu nie jest tylko,że w sukience
Hałas, jak moje wrzuty z dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów