Efekt moich połowów - koty były zbyt leniwe tylko czekały na gotowe... Wszystkie złapałem własnoręcznie (tylko rękawice ochronne na takie połowy zakładam) i ukatrupiłem, notabene te największe to twarde czaszki miały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Efekt moich połowów - koty były zbyt leniwe tylko czekały na gotowe... Wszystkie złapałem własnoręcznie (tylko rękawice ochronne na takie połowy zakładam) i ukatrupiłem, notabene te największe to twarde czaszki miały.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Wszystkie złapałem własnoręcznie" czyli co, czekałeś aż wyjdo z nory i rzucałeś się na nie łapiąc oburącz ? ? Opisz dokładnie jak.
Bo jak ja tym kurwom sypie trutke to one zdychają gdzieś poza moją kontrolą i ich znaleźć nie mogę, masz lepszy sposób ? Czy są to po prostu szczury wcześniej zatrute i potem je poznajdywałeś
p.s Szacun, kawał dobrej roboty !
Bo jak ja tym kurwom sypie trutke to one zdychają gdzieś poza moją kontrolą i ich znaleźć nie mogę, masz lepszy sposób ? Czy są to po prostu szczury wcześniej zatrute i potem je poznajdywałeś
p.s Szacun, kawał dobrej roboty !
Właśnie. Też się zastanawiam w jaki sposób je wyłapałeś i zabiłeś. A koty wpierdalały martwe?
A ten kot na ostatnim zdjęciu ma bęben jak Garfield Zajebisty
A ten kot na ostatnim zdjęciu ma bęben jak Garfield Zajebisty
Ale widzę, że chociaż koszulka z kotem jest
Max materiał - piwko za dobrą robotę szczurołapie. Masz jaja.
Ps. Pijesz perłę chmielową? - toż to sikacz!
Mi kiedyś jeden mały wpadł do pokoju, z hujem walczyłem ze cztery godziny. Za dobrą robotę i perełkę w tle piwko się należy
Koty, leniwe kurwy. Nawet nie mają ochoty łapać mysz. I po co trzymać takiego darmozjada? Z psa większy pożytek, przynajmniej domu popilnuje..
Mogłeś nagrać jak je zabijasz,wtedy miałbyś artykuł na główną i filmik na harda
Jeżż napisał/a:
jedno z niewielu komercyjnych polskich piw, ktore nadal widzą chmiel i słód, zamiast ekstraktów.
idz wypij heinekena, znawco
Dobrze, że materiał jest na Sadolu.
Mam nadzieję, że nie ma tu jakichś zielonych oszołomów i ekożebraków.
Mam nadzieję, że nie ma tu jakichś zielonych oszołomów i ekożebraków.
Koty to leniwe skurwysyny ;D
Mimo przesądów to zwykle szczur by prędzej wpierdolił kota niż odwrotnie Tym bardziej w świecie leniwych, "niedzielnych kotów". Dziki szczur jak czuje zagrożenie to jest znacznie bardziej agresywny i przystosowany do ataku niż kotecek który czasem czuje zagrożenie jak ktoś rzuci w niego zabawką.
Aha, ja lubię szczury jako zwierzaki bo są inteligentne, mimo to wcale mnie nie "boli" ten widok udanych łowów. Pozdro Koty pewnie tylko łapką dotknęły
Aha, ja lubię szczury jako zwierzaki bo są inteligentne, mimo to wcale mnie nie "boli" ten widok udanych łowów. Pozdro Koty pewnie tylko łapką dotknęły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów